IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> New coach, ????
apostolano
post Jun 16 2009, 10:22 AM
Post #41

Club Shareholder

Group: Club Scouts
From: Tripoli, Lebanon
Member No.: 2,339

Γκόμες: "Να κερδίσω ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"

Ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμες, έφτασε στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και να δουλέψει σκληρά.

Ο Αργεντινός τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα "SportDay" απέφυγε τα μεγάλα λόγια, υπογραμμίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η σκληρή και ομαδική δουλειά.

"Εχω ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται για ένα σύλλογο που βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην Α' κατηγορία και ότι θέλει σιγά σιγά να καθιερωθεί ως μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα κλαμπ με πολύ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς και με μεγάλες φιλοδοξίες. Γνωρίζω ότι έχει 5-6 Αργεντινούς παίκτες και ίσως έρθουν κι άλλοι.

Κάτι που θα με βοηθήσει στο έργο μου και να προσαρμοστώ γρήγορα στη δική σας νοοτροπία. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει πολύ καλό δυναμικό παρ' ότι έχουν φύγει κάποιοι παίκτες. Είμαι πεπεισμένος ότι αν όλα πάνε καλά και με τις μεταγραφές που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε, θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό", ήταν τα πρώτα λόγια του Γκόμες.

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα και την πρόκληση να είναι προπονητής σ' έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, υπογράμμισε: "Ξέρω ότι το ελληνικό δεν είναι ένα πρωτάθλημα α' ταχύτητας, αλλά έχει κάποιες δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, τις οποίες έχω αντιμετωπίσει από την ευρωπαϊκή μου θητεία δίπλα στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ με Ιντερ και Βαλένθια και θα ήθελα πολύ να τις κερδίσω με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα. Είναι μια πανέμορφη χώρα και για μένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Ερχομαι στην Ευρώπη πρώτη φορά για να αναλάβω κάποιο σύλλογο. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί αρχίζω κάτι καινούριο. Θα δουλέψω σκληρά όμως για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Πιστεύω ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η σκληρή και ομαδική δουλειά".
Go to the top of the page

+Quote Post
AEKara NORTH MTL
post Jul 19 2009, 12:01 PM
Post #42

Head Coach

Group: Players
From: MONTREAL, CANADA
Member No.: 1,485

Can someone sumarize what kind of season <internally> Nikola had w/asteras and what the Philosophical diff mean?

--------------------
ΑΕΚΑΡΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
2007-2008

ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΞΥΠΝΉΣΤΕ GAMOTO !

+Quote Post
apostolano
post Sep 1 2009, 01:48 AM
Post #43

Club Shareholder

Υπέβαλε παραίτηση ο Γκόμες

Μετά τον Ντουμιτρέσκου, ο Μάριο Γκόμες θα είναι πιθανότατα ο δεύτερος τεχνικός που θα αποχωρήσει από ομάδα της Super League αφού υπέβαλε την παραίτηση του η οποία δεν έχει γίνει ακόμη δεκτή.

Ο λόγος είναι απλός. Οι "μουρμούρες" των ιθυνόντων του Αστέρα Τρίπολης για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας έφτασαν στα αυτιά του Αργεντινού τεχνικού που δεν δίστασε να παραιτηθεί.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες της ομάδας της Αρκαδίας θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον Γκόμες και προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, όμως το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Αστέρας θα πορευτεί με τον ίδιο προπονητή ή θα γίνει η δεύτερη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που θα αλλάξει τεχνικό.

+Quote Post
apostolano
post Oct 26 2009, 05:35 PM
Post #44

Club Shareholder

Εξω ο Γκομες στο παγκο ο Βαγγελης Βλαχος!!! Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου με τους προπονητες του Αστερα!!! Εεεελεος και μετα λενε γιατι δε παταει ο κοσμος στο γηπεδο................

+Quote Post
RED SHERIFF
post Oct 26 2009, 05:40 PM
Post #45

Club Shareholder

From: Melbourne. Australia
Member No.: 4,423

the omners of asteras are from the old school of greek football and greek business.

as an Arcadian I had great hopes for asteras when they first arrived on the scene.
they promised a lot new stadium,new infrastructure,good support,good players,well paid players..they wanted to play in europe.

but 3 years later it all seems to be going down hill.
i see no progress..just another meaningless team from the eparhia..another veria,kalamata,trikala,serres,kavala..etc..like many before them...they will soon get relegated and disappear.

the owners are all talk they have money. but they are acting like cowboys.
where is Abaris?
has he been banished for wanting a better deal? or is he injured?

+Quote Post
Amorgos
post Oct 26 2009, 11:27 PM
Post #46

Club Owner

Group: Club Owner
From: Sydney
Member No.: 8

New coach again!!?? ohmy.gif

--------------------

GS.COM F1 Tipping Champion
2009
2010
2012

+Quote Post
Dikefale11
post Oct 27 2009, 10:08 AM
Post #47

Club Shareholder

From: Dublin
Member No.: 7,878

What a joke!!

--------------------
...Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως

+Quote Post
biganj
post Oct 27 2009, 11:14 AM
Post #48

Star Player

From: South of Downtown Tsipiana
Member No.: 3,849

Guys relax, its not like we have ever been in danger of relegation since being in the super league and not except for the recent Oly game were we really spanked by an opponent.

The new stadium and sport/hotel superlux complex is currently under construction and will be eventually finished and will be great.

Gomez wanted out from the beginning of the season, this should be no shock to anyone.

Am I disappointed that they are not holding themselves to a champion standard, yes..

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2013 - 05:08 AM