![]() ![]() |
May 20 2011, 05:35 PM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 14,294 Joined: 6-July 07 From: Toumba Member No.: 9,029 |
Έπρεπε να τον είχαμε διώξει το 2009 μαζί με τον καρπουζά ..
Αυτά πληρώνουμε τώρα .. Τι να κάνεις; Βρήκε και τα κάνει! -------------------- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! |
|
|
|
May 20 2011, 06:34 PM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Owner Posts: 11,120 Joined: 11-September 03 From: Sverige Member No.: 46 |
elpizo na kanis plaka yianko
-------------------- "Μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής"
|
|
|
|
May 21 2011, 06:29 AM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 14,294 Joined: 6-July 07 From: Toumba Member No.: 9,029 |
Λες να μην έκανα πλάκα ρε;
Για τον Δον τα έγραψα αυτά που κράζει τον Γκαρσία! -------------------- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! |
|
|
|
May 21 2011, 08:58 AM
|
|
|
Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 6,296 Joined: 14-January 08 From: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Member No.: 17,146 |
a diladi o garcia ekane kala pou arxise na varaei pali kosmo...
ayto mou les?kai den eipa tpt peri anikanotitas k ypotimisis tou garcia... |
|
|
|
May 21 2011, 09:48 AM
|
|
Είπες χαρακτηριστικά ..
μα τι μαλακας ο γκαρσια γαμω τους τσαμπουκαδες δεν παιζεις στην αλανα της γειτονιας σου... Εγώ τη γνώμη μου την έχω πει πολλάκις για τον Γκαρσία. Είναι ο πιο καθαρός παίκτης που υπάρχει. Παθιασμένος ναι, δυνατός ναι, αλλά ποτέ αντιαθλητικός και ποτέ δεν ξεκινάει να βαράει κάποιον χωρίς λόγο. Ποτέ δεν χτύπησε κάποιον πούστικα για να του κόψει τη μπάλα όπως άλλα στρακιαπού. Ή έστω ελάχιστες φορές. Οι περισσότερες κάρτες που πήρε ήταν άδικες όπως αυτή με τον Θρασύβουλο. Και πρόπερσι αν θυμάσαι με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ πέσαμε εμείς οι ίδιοι να τον φάμε ότι κρέμασε την ομάδα, την στιγμή που είχε 100% δίκαιο και αντί να τα βάλουμε με τον Κάκο και τον Σιμάο, μετά από μέρες καταλάβαμε τι έγινε και αλλάξαμε την στάση μας. Εσύ λες δεν παίζει στην αλάνα της γειτονιάς του, εγώ λέω ότι για τον ΠΑΟΚ είναι ύψιστη τιμή αυτός ο παίκτης. Δες την φάση και θα καταλάβεις .. Η κόκκινη που παίρνει δεν είναι κόκκινη .. Πέφτει πάνω του ο Αεκτσής κι αυτός απλά τον απωθεί πάνω στη φάση λίγο πιο βίαια από το κανονικό. Περίπτωση κίτρινης και όχι κόκκινης. Μετά δείχνει στον διαιτητή και του λέει κάτι και έρχεται ο Μίτσελ και του σπρώχνει το χέρι χωρίς λόγο και ο Γκαρσία τον χτυπάει ναι. Κίτρινη στον Μίτσελ δεν είναι που πάει και τον σπρώχνει χωρίς λόγο; Μετά ο Δέλλας ο οποίος είναι εκτός αγωνιστικού χώρου, μπαίνει μέσα και τον τραβάει .. Έδωσε ο διαιτητής εντολή στον Δέλλα να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή ο Δέλλας είναι ο νταής; Κίτρινη κάρτα και στον Δέλλα που μπήκε χωρίς εντολή του διαιτητή μέσα. O Ντιόπ πάει πρώτος και τον πιάνει από τα χέρια .. Γιατί πάει ο μαυρούκος; Τρέλα μας πουλάει κι αυτός; Για μένα κρίμα που τον έπιασε μόνο από τον λαιμό και δεν του πάτησε ένα μπουνίδι να του φύγουν τα δόντια. Ο Γκαρσία είναι ο μοναδικός παίκτης στην Ελλάδα που δεν έκανε ποτέ θέατρο. Αντιθέτος όπως λέει και ο ίδιος, όταν με χτυπάνε εγώ δεν πέφτα κάτω. Θες να σου θυμίσω τι έγινε στον πρώτο γύρο; Δες εδώ τι χτύπημα για κόκκινη του κάνει ο Τζιμπούρ. Ο Γκαρσία δεν πέφτει, δεν κλαίγεται, ούτε επιτίθεται σε κανέναν. Απλά προσπαθεί απεγνωσμένα να εξηγήσει το χτύπημα του Τζιμπούρ. Ο Κάκος δίνει από μία κίτρινη σε Γκαρσία και Τζιμπούρ. Είναι αυτό σφαγή ή όχι; Και έφαγε την σκαριά και πήρε κάρτα. Για ποιον λόγο; Θες να σου θυμίσω το τάκλιν του Νάτσο Γκαρσία για κόκκινη επίσης; Ο Γκαρσία επίσης δεν έπεσε κάτω να κλαφτεί. Απλά σηκώθηκε και ζήτησε το λόγο από τον Νάτσο. Και πολλά ακόμα μπορώ να σου βάλω .. Για τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Γκαρσία και δεν ανταπέδωσε, ούτε παρεκτράπει .. Εγώ ρε φίλε που δεν είμαι ο Γκαρσία, βλέπω το βιντεάκι με τον Τζιμπούρ πχ και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και με τον Τζιμπούρ και με τον Κάκο και με όλα τα στρακιαπού τύπου Μάκου που πάνε εκεί και σπρώχνονται .. Αν ήμουν στη θέση του λέω θα άρχιζα τα μπουνίδια .. Αυτός όμως όχι ... Και σου λέω δες απλά πως πέφτει πάνω του ο Μίτσελ και ο Γκαρσία τον απωθεί λίγο πιο βίαια .. Δε τον κάνει κάτι .. Απλά συγκρούονται και μετά ο Γκαρσία όπως είναι φυσικό τον απωθεί .. Δε τονκάνει κάτι .. Και μετά ο Μίτσελ σηκώνεται και του πετάει και το χέρι .. Τι μας λες ρε φίλε; Και ο Γκαρσία είναι ο μαλάκας ο τσαμπουκάς; Δεν στα μάθανε καλά λέω εγώ .. Πέφτουν πάνω του μετά 5 παίκτες της ΑΕΚ ρε .. Αντί να πάνε οι δικοί μας να τον προστατέψουν .. Και ο Ντιόπ τον πιάνει από τα χέρια .. Τι να κάνει αυτός; Να μην αμυνθεί; Να κάτσει να τον πάνε καροτσάκι Ντιόπ - Δέλλας - Μάκος και όλα τα σκατά της ΑΕΚ; Δεν έκανε τίποτα και πήρε κόκκινη και όλοι αυτοί που σου είπα δεν πήραν ούτε κίτρινη .. Πλάκα μας κάνεις;;; Σόρρυ που σου μιλάω έτσι .. Αλλά όπως έκραζες τον Σάντος μέρα νύχτα και ήθελες τον Άγγελο και τώρα λες που είσαι ρε Σάντος, έτσι και όταν θα φύγει ο Γκαρσία και θα έχουμε μέσα πάλι γατάκια, τότε θα λες που είναι ο Γκαρσία! -------------------- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! |
|
|
|
May 21 2011, 02:03 PM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Owner Posts: 11,120 Joined: 11-September 03 From: Sverige Member No.: 46 |
|
|
|
|
May 21 2011, 02:43 PM
|
|
|
Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 6,296 Joined: 14-January 08 From: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Member No.: 17,146 |
AXAXAXAXAXA EΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΓΚΙΑ
|
|
|
|
May 21 2011, 05:12 PM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,523 Joined: 30-January 11 Member No.: 57,932 |
to xesthke grafetai me h bre amorfwte kai aplute PAOKtsh opws 8a\'legan ki oi prutaneis ths arh8
-------------------- ![]() |
|
|
|
May 21 2011, 05:44 PM
|
|
malon giauto XESTIKE o diop kai den xesthke
|
|
|
|
May 30 2011, 05:22 PM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,523 Joined: 30-January 11 Member No.: 57,932 |
«Θα επιστρέψουμε για τίτλο»
Ο Πάμπλο Γκαρσία χθες λίγο πριν βγει χθες από το ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο όπου νοσηλεύτηκε για δύο μέρες (του έγινε καθαρισμός στο γόνατο του δεξιού ποδιού και στην ποδοκνημική, από τον Γιάννη Ράλλη και το Παναγιώτη Γιγή), μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Στο πλευρό του Γκαρσία, βρίσκονταν η σύζυγος του Λάουρα, ο ατζέντης του Δημήτρης Καγιόγλου, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει τον Πάμπλο. Η επέμβαση (καθαρισμός στο γόνατο) ήταν απαραίτητη να γίνει για να συμμετέχει ο Πάμπλο στις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα περίοδο. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης εξήγησε πως σε 10 ημέρες ο Γκαρσία θα είναι πολύ καλύτερα και θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ουρουγουάη με την οικογένειά του. Εκεί θα συνεχίσει για λίγο ακόμη τη θεραπεία του. Στη προετοιμασία, πάντως, θα είναι έτοιμος. Αναλυτικά τα όσα είπε στα ΣΠΟΡ του Βορρά : http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8660&t=1 -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 29 2011, 07:41 AM
|
|
-------------------- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! |
|
|
|
Mar 15 2012, 10:05 PM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,821 Joined: 28-November 09 From: Brisbane , Australia Member No.: 54,629 |
Real excited for my pablo Garcia kit and my jacket coming fromSport arena , I would prefer to order it from PAOK Megastore but they don't have an englih section,
NO PABLO NO PARTY!! -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2012, 06:06 AM
|
|
|
best kit buy at this period imo.
|
|
|
|
Mar 26 2012, 06:16 PM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,821 Joined: 28-November 09 From: Brisbane , Australia Member No.: 54,629 |
Corner Goal against Kerkyra, well done Pablo!
-------------------- |
|
|
|
Mar 27 2012, 11:51 AM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Scouts Posts: 11,243 Joined: 10-September 03 From: Chicago Member No.: 30 |
best kit buy at this period imo. Agree. Bought one for my daughter. -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2012, 08:49 PM
|
|
QUOTE (Ziaka @ Mar 27 2012, 12:51 PM) 1053458941[/url]'] Agree. Bought one for my daughter. Mine just came in and a friend of mine also just orderd one today hahahha -------------------- |
|
|
|
May 11 2012, 09:35 AM
|
|
![]() Star Player ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 788 Joined: 31-October 08 From: Boston, MA Member No.: 33,865 |
Happy Birthday to Pablo Garcia the Soccer player, and Pablo Garcia my daughters goldfish!
|
|
|
|
May 12 2012, 02:12 PM
|
|
PABLARA PSYXARA GIA PANTA PAOKARA ! -------------------- ![]() |
|
|
|
May 23 2012, 07:51 AM
|
|
![]() Star Player ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 885 Joined: 1-March 09 From: Australia/gate 4 Member No.: 45,035 |
Garcia signed a one year contract today so that means he'll end his career with us
-------------------- "Εγω Ελληνας δεν ειμαι, αλλα θα λεω οτι επαιξα και για την Ελλαδα"
Pablo Garcia |
|
|
|
May 23 2012, 12:28 PM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Scouts Posts: 11,243 Joined: 10-September 03 From: Chicago Member No.: 30 |
He took a 30% pay cut in the process. Good move to keep him around.
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2013 - 08:05 PM |
![]() |