IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kostas Katsouranis, Former player
Giourkas
post Jun 26 2009, 01:04 PM
Post #1

Club Shareholder

Group: Club Scouts
From: Montreal
Member No.: 2,201

Contrary to what some might have us believe, Kats has signed with us, the club of his youth!

Alldiscussion of our new signing here! cool.gif

Υπέγραψε και ο Κατσουράνης! «Θα μιλήσω στην παρουσίαση μου»

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον και τυπικά ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ο διεθνής άσος κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ομάδας, απέφυγε τις πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υποσχόμενος όμως να μιλήσει για όλα στην επίσημη παρουσίαση του, η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της Μπενφίκα, έμεινε στα γραφεία της ΠΑΕ περίπου για δύο ώρες (από 16:40 μέχρι και τις 18:45) και αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο αποχώρησε. Στις δηλώσεις του κατά την αναχώρησή του, τόνισε την επιθυμία του να έρθει στο «τριφύλλι», ενώ ερωτώμενος για τη μεταγραφή του Σισέ, σχολίασε ότι με τέτοιες κινήσεις ανεβαίνει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Ήταν επιθυμία μου να έρθω στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω να πω κάτι τώρα, περισσότερα όταν παρουσιαστώ», δήλωσε αρχικά ο Κατσουράνης και πρόσθεσε: «Πρέπει να γυρίσω στη Λισαβόνα και ελπίζω να έχετε την υπομονή να περιμένετε να απαντήσω όταν με παρουσιάσει η ομάδα».

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Σισέ και στις τελευταίες κινήσεις του «τριφυλλιού» ο 30χρονος άσος σημείωσε: «Είναι ακόμη νωρίς. Είναι καλό ότι έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα και ανεβαίνει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό θέλουμε όλοι, να βλέπουμε καλό θέμα».

Όσον αφορά τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας και τις οικονομικές απολαβές του «Κατσούρ» δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 1.2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Go to the top of the page

+Quote Post
Prasino Fos
post Jun 26 2009, 01:29 PM
Post #2

Star Player

Group: Players
From: Centre of the Universe
Member No.: 4,776

This guy is world class, I wanted this signing from day one, along side Karagounis, they will be our leaders on the field...not too mention Silva....

+Quote Post
Skaliotis
post Jun 26 2009, 02:10 PM
Post #3

Head Coach

From: North London / Cyprus
Member No.: 10,418

he has definitely signed....look at this!

http://www.sport-fm.gr/videos/608

+Quote Post
paoboston
post Jun 26 2009, 02:15 PM
Post #4

Club Shareholder

From: Boston, Massachusetts
Member No.: 7,680

this is a great signing by pao. he really brings that box to box grit and has an offensive prowess as well. that was missing a lot last year as simao was phenomenal defensively but was severely defficient in the offense area. he has great leadership qualities and his stint at benfica i think help him really mature and gain invaluable experience. also, einai GREEK and probably the best greek player at the moment.

+Quote Post
Pao_13
post Jun 26 2009, 04:42 PM
Post #5

Head Coach

From: montreal
Member No.: 3,758

silva + kara + kats in central midfield = the opposition unable to hold the ball. get ready for 60%+ possession EVERY game...sign a QUICK defender and the opposition will not hold the ball long enough to score...

+Quote Post
Greekaus
post Jun 26 2009, 05:01 PM
Post #6

Club Owner

Group: Club President
From: Sydney/Athens/Chicago
Member No.: 2,979

Top move and the perfect central midfield complement to both Gilberto and Karagounis. Kats can do it all, defend , pass accurately, join the attack and has the experience and personality to make PAO instantly a better team.

No disrespect to Simao who is still very young and has plenty of room to improve but he can not do nor offer the stuff that Kats will this coming season.

All the pieces are falling and in 10Cate's 4-2-3-1 , PAO so far has made all the right transfer moves that fits that system perfectly.

+Quote Post
paotrella
post Jun 26 2009, 05:20 PM
Post #7

Club Captain

From: Melbourne Australia
Member No.: 2,977

For me this is a great signing in terms of boosting our overall experience in the team, which will help in both the SL and CL. His versatility is a strong point and in my mind (I know some may disagree) a better signing than Engelaar. Engelaar may have been technically a better player but Kats brings more @@. Being Greek and a vazelo should hopefully lead to a player with passion, not a journey man looking for a pay check before retirement.

With such a midfield profile we should now dominate possession in the SL even more, here is where the quick defender who can move up the field becomes even more important whilst Gilberto can do "his" thing more easily.

+Quote Post
green man
post Jun 26 2009, 05:26 PM
Post #8

Head Coach

From: limerick ireland
Member No.: 28,095

........awsome will defently bring alot to our midfield thumbs.gif ....great experience and a good batteler".....just very happy that this deal went true....to be honest when i was reading early reports in the year about him wheater our not returning to greece,..i was really hoping hed sign with us.....now that he did...were looking very strong smile.gif

This post has been edited by green man: Jun 26 2009, 05:27 PM

--------------------
...IRISH BY BIRTH!!!! PANATHINAIKOS BY GRACE!!! ...GREEN BLOOD FOR LIFE!!!!!.....FOREVER AND ALWAYS PROUD!!!!!!!!!

+Quote Post
Greek_Mafiozos
post Jun 26 2009, 11:07 PM
Post #9

Head Coach

From: Aus, Melb / Lefkada
Member No.: 3,536

He can attack, defend and is a leader on the the field. The other being, he is greek and a pao fan and will give 100%. Pame protathlima clap2.gif

--------------------
Γεωργίου: "Μη μου ξαναμιλήσετε για Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους παίκτες. Ούτε τα βασικά της μπάλας δεν ξέρουν."

+Quote Post
PaoDePao
post Jun 27 2009, 01:31 AM
Post #10

Club Captain

From: Athens
Member No.: 33,761

Eagle Flying Free at last, as high as the Sun.

Two of the nicest videos for you Katsa, although posted here and there, deserve a place here too.

Kostas Katsouranis and Katsa one of the fantastic Four of Benfica, now ours for ever!

This post has been edited by PaoDePao: Jun 27 2009, 01:33 AM

--------------------
Ξαστερια θα κανει οταν παψουν οι ατζεντηδες και τα τσιρακια τους και οι πληρωμενοι οπαδοι τους να αποφασιζουν για το μελλον της ομαδας. Μεχρι τοτε θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο. Οσοι γονατισαν τον Παναθηναικο μας χτες, θα προσκυνησουν αυριο!

+Quote Post
PaoDePao
post Jun 27 2009, 01:50 PM
Post #11

Club Captain

From: Athens
Member No.: 33,761

Katsouranis Interview from Novasports.gr

"Αγαπώ την ΑΕΚ, με έπεισε ο Παναθηναϊκός"

Ο Κώστας Κατσουράνης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Μολδαβία Ο Κώστας Κατσουράνης μία μέρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Εξέδρας" και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν τη μεταγραφή του, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, όσα ακούστηκαν αλλά και το τί ισχύει με την περιβόητη ρήτρα...που φέρεται πως υπήρχε στο συμφωνητικό της Μπενφίκα με την "Ενωση".

Αναλυτικά:
-Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις τελικά στην Ελλάδα;
"Οπως είχα πει αρχικά δεν ήταν αυτή η προτεραιότητά μου. Αλλά συζήτησα με την οικογένειά μου και κρίναμε ότι πρέπει να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός, που είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και παλαιότερα, μου έκανε μια εξαιρετική πρόταση. Τη συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε ότι το συμφέρον μας ήταν για πολλούς λόγους η επιστροφή στην Ελλάδα. Ετσι φτάσαμε στην επιλογή να εξετάσω σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού και τελικώς να συμφωνήσουμε".

-Είχες πει ότι αν αποφάσιζες να επιστρέψεις στην Ελλάδα η ΑΕΚ θα ήταν αυτή που θα είχε τον πρώτο λόγο. Γιατί δεν επέστρεψες σε αυτήν;
"Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, σε μια συνέντευξη που είχα δώσει πριν από δύο μήνες, είχα πει ότι τον πρώτο λόγο θα έχει η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ειχα ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μπενφίκα. Οποια ομάδα σε θέλει επιδιώκει να έχει μια επαφή με εσένα, αν μιλάμε για την ΑΕΚ, ή τον μάνατζέρ σου. Η ΑΕΚ δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μου ή με τον μάνατζέρ μου. Δεν νομίζω ότι δεν με ήθελε. Ημουν στην ΑΕΚ τέσσερα χρόνια και ξέρω καλά τι γίνεται. Η εντύπωσή μου είναι ότι η ΑΕΚ δεν είχε αυτή την περίοδο την οικονομική δυνατότητα να με αποκτήσει. Ισως αυτός να είναι ο λόγος, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από την ΑΕΚ, αν και περίμενα ότι θα έρχονταν σε επαφή μαζί μου, ότι θα μου έκαναν μια πρόταση, ή θα ψάχναμε έναν τρόπο για να επιστρέψω".

-Ο Τύπος έγραψε ότι συνεργάστηκες με την Μπενφίκα και τον Παναθηναϊκό για να μην πάρει χρήματα η ΑΕΚ από την ρήτρα που υπήρχε για την επιστροφή σου. Είναι αλήθεια;
"Η ρήτρα ήταν ανάμεσα στην Μπενφίκα και την ΑΕΚ, όχι ανάμεσα σε εμένα και την ΑΕΚ. Από την αρχή της υπόθεσης εγώ ξεκαθάρισα στον Παναθηναϊκό ότι πρέπει να τα βρει με την ΑΕΚ αν θέλει να με αποκτήσει. Διότι αυτό ήταν το σωστό. Εγώ έκανα διακοπές και γράφονταν πολλά σενάρια, ότι επιχειρώ να εξαπατήσω την ΑΕΚ. Οτι πήγα με τον Ακη Ζήκο στο κότερο του Νίκου Πατέρα, πράγματα που δεν έγιναν ποτέ, διότι ο Ακης δεν με εκπροσώπησε ποτέ, οι μάνατζέρ μου είναι εδώ και χρόνια ο Ρότζερ Λίνσε και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης.
Αν ήθελα να πετάξω έξω την ΑΕΚ θα μπορούσα να πάω στην Μπενφίκα και να αγοράσω την ελευθερία μου, αυτό επιτρέπεται από τους νόμους. Δεν το έκανα, διότι το ποδόσφαιρο, όπως εγώ το καταλαβαίνω, είναι σπορ με συναισθήματα, ο κόσμος δένεται με τους αθλητές και οι αθλητές με τις ομάδες. Και έτσι πρέπει να είναι. Εγώ αγάπησα την ΑΕΚ και πάντα θα την αγαπώ. Ο μάνατζέρ μου, ο Ρότζερ Λίνσε, που εκπροσωπεί τον Μαϊστόροβιτς βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για να μιλήσει για τον Σουηδό και η διοίκηση δεν του εκδήλωσε ενδιαφέρον για μένα. Του είπαν μόνο ότι παρακολουθούν την υπόθεση με τον Παναθηναϊκό και ο Λίνσε τους διαβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο να θιγούν τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Μιλώντας μαζί του κατάλαβα ότι η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη, ή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, να με αγοράσει από την Μπενφίκα, όπως μου εξήγησε. Γνωρίζοντας αυτό έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου και το μέλλον της οικογένειάς μου. Διότι είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής".

-Υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ που αισθάνονται προδομένοι από την επιλογή σου. Θέλεις να τους πεις κάτι;
"Κι εγώ αισθάνομαι προδομένος από την ΑΕΚ. Διότι το 2004, που ήμουν ελεύθερος, έμεινα στην ΑΕΚ με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα θα έπαιρνα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, με καλύτερες συνθήκες εργασίας, επειδή ήθελα να τη βοηθήσω να ξαναρχίσει. Το 2006 η ΑΕΚ πήρε χρήματα από την μετακίνησή μου στην Μπενφίκα. Και τώρα, που εγώ αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα, η ΑΕΚ δεν μου έκανε καν μια πρόταση για να επιστρέψω σε αυτήν. Αισθάνομαι όμως προδομένος από την ΑΕΚ, όχι από τον κόσμο της. Οι ΑΕΚτσήδες θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Εγώ οπαδιλίκι δεν πούλησα ποτέ. Ελεγα πάντοτε την αλήθεια, αυτά που αισθάνομαι".

-Γιατί προτίμησες τον Παναθηναϊκό από το Αμβούργο και τις υπόλοιπες ομάδες που θέλησαν να σε αποκτήσουν;
"Ο Παναθηναϊκός μου έκανε μια εξαιρετική πρόταση. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου παρουσίασαν το πλάνο τους, που έχει εξαιρετική προοπτική, η εντύπωση που σχημάτισα για την διοίκηση και τον προπονητή ήταν πολλή καλή. Το πλάνο της διοίκησης και οι συνθήκες εργασίας δημιουργούν την προοπτική να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή στην Ελλάδα και να είναι πρωταγωνιστής στην Ευρώπη. Γι� αυτό προτίμησα την πρότασή του".

-Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν χαρούμενοι με τη μεταγραφή σου. Θέλεις να τους πεις κάτι;
"Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που θα τα δίνει όλα για την ομάδα τους. Αυτό έκανα πάντα, αυτό θα κάνω και τώρα. Εύχομαι να κερδίσω την εκτίμησή τους".
(27/6 20:04)

A ntompro pou leme palikari einai o katsou. This interview puts all things to light. Had Aek the money, he would have gone there as he implied, but also he reminds everyone, that once in need he stayed with Aek with far less, it was Aek's turn to snap him, but money for a proffesional player is what counts also today, therefore, i see this case closed for both of the clubs and fans, after this interview. No one can blame him, for not returning to Aek with far less money, and denying him, wages and prospects for his career through Panathinaikos. End of Story in my book. Welcome to Panathinaikos Kwsta, once more you have proven you are one of a kind.

--------------------
Ξαστερια θα κανει οταν παψουν οι ατζεντηδες και τα τσιρακια τους και οι πληρωμενοι οπαδοι τους να αποφασιζουν για το μελλον της ομαδας. Μεχρι τοτε θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο. Οσοι γονατισαν τον Παναθηναικο μας χτες, θα προσκυνησουν αυριο!

+Quote Post
Grkfreezer624
post Jun 27 2009, 04:05 PM
Post #12

Club Shareholder

From: New Jersey
Member No.: 3,639

A re Kwstaski...... g*m*sai kai 'su

--------------------

Grkfreezer: The man, the myth, the legend...... THE ICON

HTC: "Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν διαθέτουν νοοτροπία υψηλού επιπέδου και η εργασιακή τους αφοσίωση δεν είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη." Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ ΟΛΛΑΝΔΕ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!!

+Quote Post
Prasino Fos
post Jun 28 2009, 08:50 PM
Post #13

Star Player

From: Centre of the Universe
Member No.: 4,776

Katsou at his best

+Quote Post
JimmyP
post Jun 28 2009, 09:11 PM
Post #14

Head Coach

From: Tennessee, USA
Member No.: 685

when will it be official? the first of july?

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Greek_Mafiozos
post Jun 28 2009, 09:42 PM
Post #15

Head Coach

From: Aus, Melb / Lefkada
Member No.: 3,536

I thought he already signed. We never saw him at the airport though, like we saw cisse. Apparently his off to Switzerland, for pre-season training.

--------------------
Γεωργίου: "Μη μου ξαναμιλήσετε για Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους παίκτες. Ούτε τα βασικά της μπάλας δεν ξέρουν."

+Quote Post
PaoPsycho
post Jun 28 2009, 11:47 PM
Post #16

Assistant Coach

Member No.: 14,106

it is official

+Quote Post
Aεκαρα Για Παντα
post Jun 28 2009, 11:53 PM
Post #17

Club Shareholder

From: Singapore/Sydney
Member No.: 3,529

Not so sure how much of die hard Vazelo he is....

The guy still is class

--------------------

+Quote Post
dannny
post Jun 28 2009, 11:56 PM
Post #18

Player
**

Member No.: 14,093

^my thoughts as well. The guy supported us as a kid but that doesn't mean anything now. I truly believe if AEK could match Pao's bid he would choose them.

+Quote Post
Aεκαρα Για Παντα
post Jun 29 2009, 12:02 AM
Post #19

Club Shareholder

From: Singapore/Sydney
Member No.: 3,529

Even at PAO I will still love the guy.. My favourite Greek Footballer.

AT least he was somewhat honest with the media

--------------------

+Quote Post
DinoPAO
post Jul 1 2009, 12:26 PM
Post #20

Club Captain

Member No.: 3,880

http://www.youtube.com/watch?v=3Rm03lCz-Rg

No sound unfortunately. I posted this video when we signed Karagounis and now they're both ours. Excellent signing.

+Quote Post

15 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2013 - 08:47 PM