IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Daily Team News, General discussion about PAO, Gossip
accor6
post Oct 1 2007, 11:52 AM
Post #1

Club Owner

Group: Club Scouts
From: Swine
Member No.: 1,457

Had to start this topic in order to keep up with whats happening around our team on a daily basis.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=45302

Την «έπεσαν» στον Δημούτσο στον Ταύρο

Μπροστά σε ένα ατυχές για τον ίδιο περιστατικό βρέθηκε χθες ο Ελίνι Δημούτσος. Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στον Ταύρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της πρώην ομάδας του, του Φωστήρα. Πιο συγκεκριμένα στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Δημούτσος περικυκλώθηκε από 30 οπαδούς του Φωστήρα, κυρίως μεγάλης ηλικίας, και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος. Πριν τελικά γίνουν χειρότερα τα πράγματα για τον 19χρονο ποδσοσφαιστή, εμφανίστηκε ο πρώην συμπαίκτης του, Γιώργος Προβατάς, που κατάφερε να τον απομακρύνει.

Ο διάλογος του Δημούτσου με τους οπαδούς:

- «Εφαγες ψωμί εδώ και δεν μίλησες με τα καλύτερα λόγια για μας».

- «Τι είπα;».

- «Είπες ότι ήταν κατάρα που έπαιξες στο Φωστήρα. Δεν έπρεπε να μιλήσεις έτσι».

- «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».

- «Αφού το διάβασα, πώς δεν το είπες; Εγινες βεντέτα τώρα και δεν μιλάς;».

- «Είπα ότι ήταν κακό που έπαιξα στη Δ Εθνική. Δεν είπα κάτι κακό για το Φωστήρα. Την αγαπάω την ομάδα».

- «Αυτά να τα πεις αλλού. Δεν είμαστε τρελοί εμείς για να λέμε ό,τι θέλουμε».

Πάντως, ο Δημούτσος ήθελε να φύγει μετά από όλα αυτά αλλά τελικά κατευθύνθηκε στις εξέδρες μετά την πίεση του ενός παράγοντα της ομάδας του Ταύρου.

ALSO
according to Νικολογιάννης Ninis will be having surgery soon

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
Greekaus
post Oct 1 2007, 12:02 PM
Post #2

Club Owner

Group: Club President
From: Sydney/Athens/Chicago
Member No.: 2,979

QUOTE(accor6 @ Oct 1 2007, 12:52 PM) [snapback]1052750949[/snapback]

ο Δημούτσος περικυκλώθηκε από 30 οπαδούς του Φωστήρα, κυρίως μεγάλης ηλικίας, και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος.

Great ,now we have a bunch of old guys picking on a 19 year old boy because of some words he said that were misinterpeted in the retarded Greek sports media.
malakes ......Dimoutsos should never set foot again in that backward prehistoric stadium of Fostiras.

+Quote Post
accor6
post Oct 1 2007, 12:35 PM
Post #3

Club Owner

Also, according to supersport, Eki practiced with the rest of the team this evening!

--------------------

+Quote Post
Spyridon
post Oct 1 2007, 02:18 PM
Post #4

Club Captain

Group: Players
From: Denmark
Member No.: 3,934

That is supernews!!

http://www.supersport.gr/default.asp?aid=%20133533

This post has been edited by Spyridon: Oct 1 2007, 02:23 PM

--------------------
Panathinaikara <3

+Quote Post
accor6
post Oct 1 2007, 02:51 PM
Post #5

Club Owner

Ksipna Darla!!!!!!!!! 22 xronwn kai oute sthn 18ada den mou eisai poia remali!
IPB Image

This post has been edited by accor6: Oct 1 2007, 02:53 PM

--------------------

+Quote Post
Greekaus
post Oct 1 2007, 04:52 PM
Post #6

Club Owner

Group: Club President
From: Sydney/Athens/Chicago
Member No.: 2,979

Since PAO got all those young and potentially star Greek players a few seasons ago they have had mixed fortunes;

Darlas , started off well but has his growth as a player stunted by injuries and a lack of quality.
Mantzios: Had all the physical tools to be a bonafide star but a lackadaisical approach and a poor work ethic has dropped him down the pecking order.
Leontiou: Had a few up and downs but all the different coaches and his inability to find a regular playing position has slowed his progress a bit. Unfortunately out long term with a serious knee injury.
Vyntra: Million dollar body with a 2 dollar brain. Amazing that he is still with the team which concludes what little defensive quality PAO has.
Tziolis: Regular the past 2 seasons as a central defensive midfielder who can play on his own there and as a secondary DM with Mattos. His career and progress has frustrated some fans as they expected a quicker and better development so far from him. Packs a nice shot , has a decent pass and does work hard on the field but that little extra something that makes average players turn into very good ones may be missing.

Good thing that both Ninis ( out injured at the moment ) and Dimoutsos both have a lot of talent ,iniative in their games and that arrogance thats needed to be terrific players in the future.

+Quote Post
accor6
post Oct 2 2007, 10:03 AM
Post #7

Club Owner

Όλα πήγαν καλά με Νίνη

2/10/2007 15:38

Σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Σωτήρης Νίνης. Η Γερμανίδα γιατρός, Oύλριχ Μόζαβεκ, ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι όλα πήγαν καλά. Ο 17χρονος άσος το απόγευμα της Τρίτης (19:30 ώρα Γερμανίας) παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Την Τετάρτη το ιατρικό επιτελείο θα δει τις εξετάσεις και τότε θα καταστεί εφικτό να προσδιοριστεί το ακριβές μέγεθος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

--------------------

+Quote Post
accor6
post Oct 4 2007, 08:33 PM
Post #8

Club Owner

Πέτυχε διάνα!

Των ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ & ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Δίχως φανφάρες, με μπόλικη όμως ουσία και τη μέγιστη δυνατή προσοχή αποδεικνύεται πως έγιναν οι μεταγραφικές επιλογές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Γιάσμινκο Βέλιτς, απέδειξε ότι σημαντικότερο όλων είναι η γνώση (ή το «μάτι», αν προτιμάτε) και ο σωστός προγραμματισμός, όπως επίσης και ότι κάθε άλλο παρά κανόνα αποτελεί η λογική του «ρίχνω χρήματα και έχω ως αποκλειστικό κριτήριο το βιογραφικό ενός ποδοσφαιριστή» (Κονσεϊσάο, Βίκτορ, Μπίσκαν).

Το ποσοστό ευστοχίας στις επιλογές του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού αγγίζει το απόλυτο, γεγονός εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Εξίσου εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι και το ότι όσοι παίκτες αποδεσμεύτηκαν από τους «πράσινους» (Μπίσκαν-χωρίς ομάδα, Αντριτς-Χάιντουκ, Βίκτορ-Ελτσε, Μπόβιο-Κρουζέιρο, Εμπέντε-Μετς, Θεοδωρίδης-Εργοτέλης, Αντονσον-Κοπεγχάγη, Κώτσιος-Λάρισα, Χαραλαμπίδης-Ιένα) είχαν φθίνουσα πορεία ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και να εμβαθύνουμε στην ουσία του θέματος, ο Παναθηναϊκός έκανε συνολικά δέκα μεταγραφές το καλοκαίρι, όλες με την έγκριση του Βόσνιου τεχνικού διευθυντή. Οι πέντε εξ αυτών είχαν (αποκλειστικά) τη δική του «σφραγίδα», η μία του Ζοσέ Πεσέιρο (ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί προσωπική επιλογή του Βέλιτς) και οι άλλες τέσσερις τη συναίνεσή του.

Ο Νταμ Ν Ντόι, ο Μαρτσέλο Μάτος, ο Ελίνι Δημούτσος, ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ ήταν οι παίκτες που ξεχώρισε, προσέγγισε και υλοποίησε ως μεταγραφές ο Βέλιτς και εάν «βγει» ο Σιμάο, τότε θα μιλάμε για ποσοστό 100% επιτυχίας! Ο Ν Ντόι έχει αποδειχθεί «λαβράκι», ο Δημούτσος έχει εξελιχθεί σε «αποκάλυψη», ο Μάτος σε σταθερή αξία στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Σαριέγκι ταίριαξε αμέσως με τον Μόρις και «έδεσε» τα μετόπισθεν...

Από εκεί και πέρα, η επιλογή του Τζο Ενακαρίρε, που αποκτήθηκε ως δανεικός με οψιόν αγοράς, ανήκει στον Ζοσέ Πεσέιρο, οι περιπτώσεις των Γιώργου Καραγκούνη, Αρκάντιους Μάλαρζ και Τάκη Φύσσα εμπεριείχαν και την καθοριστική συμβολή του Γιάννη Βαρδινογιάνη, ενώ ως τρίτος τερματοφύλακας αποκτήθηκε ο νεαρός Ορέστης Καρνέζης. Ο Καραγκούνης γνώριζαν (και γνωρίζουν) άπαντες τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ο Φύσσας είναι σαφές ότι θα βοηθήσει μόλις του δοθούν οι ευκαιρίες και ο Μάλαρζ αποτελεί «εγγύηση» κάτω από τα δοκάρια. Ο Ενακαρίρε πάνω που ανέβαινε τραυματίστηκε, ενώ ο Καρνέζης αποτελεί κυρίως επένδυση για το μέλλον. Οχι κι άσχημα...

ΝΤΑΜ Ν ΝΤΟΪ
Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ακαντέμικα έπειτα από εκτενές σκάουτινγκ που διήρκησε πάνω από δύο μήνες. Ο Βέλιτς ενήργησε εγκαίρως και εξασφάλισε την υπογραφή του αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα του, αλλά και τους λοιπούς μνηστήρες (Πόρτο). Αποδεικνύεται «λαβράκι», παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

ΕΛΙΝΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
Αρκετοί έμειναν με την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για τον Δημούτσο, αφού είχε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της η ΑΕΚ, κάτι που δεν ισχύει. Ο Βέλιτς είχε «σταμπάρει» τον 19χρονο μέσο αρκετό καιρό πριν και κατάφερε να επικρατήσει στη «μάχη» με την Ενωση εξαιτίας του γεγονότος ότι πίστευε πως είναι έτοιμος να κολυμπήσει αμέσως στα βαθιά. Ο μικρός τον δικαιώνει, εντυπωσιάζοντας...

ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΜΑΤΟΣ
Η μοναδική εκ των φετινών μεταγραφών (εκτός των παλαιών γνώριμων) που είχε να επιδείξει τόσο πλούσιο βιογραφικό και σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, με χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έλειπαν από την ομάδα και στοιχεία στο παιχνίδι του, που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία του Ζοσέ Πεσέιρο. Επιθετικό μαρκάρισμα, λίγα λάθη, καλά «πόδια», σταθερότητα, αγωνιστική πειθαρχία.

ΓΙΟΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ
Με πολύχρονη θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και «γεμάτες» συμμετοχές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με εμπειρία και θέληση για διάκριση, έχει προλάβει να δείξει δείγματα της αξίας του στα πρώτα δύο ματς (ΠΑΟΚ, Αρτμέντια) που αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα. Αμφότερα ήταν με παρτενέρ τον Νασίφ Μόρις, με τον οποίο δείχνει να ταιριάζει και να συνθέτει ένα καθ όλα αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο.

ΣΙΜΑΟ ΜΑΤΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Ο μόνος παίκτης που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο μέσω δοκιμής. Εμεινε στην Παιανία περί τις δύο εβδομάδες και κατόπιν αποκτήθηκε, με τους γνωρίζοντες να επισημαίνουν ότι είναι μια περίπτωση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με λαμπρό μέλλον και αξιοπρόσεκτα προσόντα. Μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ως αμυντικός μέσος. Η μοναδική εμφάνισή του ήταν στο ματς με τον Πανιώνιο, στο τουρνουά για τους πυρόπληκτους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Ηταν η μεταγραφή που «έφτιαξε» τον κόσμο, υπό την έννοια ότι ανέκαθεν ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας και γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Για τον «Κάρα» δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και βαρύγδουπα λόγια. Ακόμα δεν έχει φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, έχει ωστόσο ηγετική παρουσία μέσα και έξω από το γήπεδο, ενώ προσφέρει αξιοπιστία και σιγουριά στην κυκλοφορία της μπάλας.

ΑΡΚΑΝΤΙΟΥΣ ΜΑΛΑΡΖ
Οσοι είχαν αμφιβολίες για την επιλογή του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Μάλαρζ, αγνοώντας προφανώς ότι ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν μέσα στους δύο (μαζί με τον Σορεντίνο) καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, θα πρέπει να έχουν ήδη αλλάξει γνώμη. Ο Μάλαρζ αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και προσδίδει τη σιγουριά που έλειπε στη νευραλγική αυτή θέση για κάθε ομάδα.

ΤΖΟΖΕΦ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ
Αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Ντιναμό Μόσχας και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ζοσέ Πεσέιρο, με τον οποίο (στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) είχαν φτάσει ως τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ πριν από δυόμισι χρόνια. Δεν ξεκίνησε καλά και φάνηκε πως χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του. Πάνω που ανέβαζε την απόδοσή του ήρθε ο τραυματισμός του.

ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ
Ο δεύτερος παίκτης (μετά τον Καραγκούνη) που επέστρεψε στην παναθηναϊκή «οικογένεια» και έγινε αποδεκτός με θέρμη από τον κόσμο. Ενσωματώθηκε αργά στην ομάδα, ενώ είχε και αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Το πάθος του και η εμπειρία του είναι προφανές ότι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα όταν ο Πεσέιρο αποφανθεί ότι βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο και του δώσει την ευκαιρία που περιμένει.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ
Με το που έγινε γνωστή η απόκτηση του διεθνούς με τις Ελπίδες τερματοφύλακα είχε καταστεί σαφές ότι επρόκειτο για μία επένδυση που αφορούσε κυρίως το μέλλον. Οι πρώτες δύο θέσεις των γκολκίπερ, εξάλλου, ήταν εξαρχής δεδομένο ότι καταλαμβάνονται από τους Μάλαρζ και Γκαλίνοβιτς. Οι ευκαιρίες θα είναι λίγες τη φετινή χρονιά και η μεταγραφή του θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

apo goalday.

--------------------

+Quote Post
Spyridon
post Oct 13 2007, 09:25 AM
Post #9

Club Captain

From: Denmark
Member No.: 3,934

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&am...amp;artid=38232

--------------------
Panathinaikara <3

+Quote Post
accor6
post Oct 30 2007, 08:33 AM
Post #10

Club Owner

Ίβανσιτς: Θέλω να μείνω

30/10/2007 8:39

Στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό θέλει να ριζώσει ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός μέσος βρέθηκε στο «Κέντρο Καλών Τεχνών Χαλανδρίου» για την παρουσίαση των μασκότ (Τρίξι και Φλιξ) του EURO 2008 όπου το παρών έδωσαν από πλευράς Παναθηναϊκού και οι Πεσέιρο, Βέλιτς, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης και Βύντρα. Ο μέσος των «πρασίνων» για μια ακόμα φορά ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει πολλά χρόνια στο τριφύλλι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θέλω να μείνω εδώ κι άλλα χρόνια. Πέρυσι είχα μια καλή χρονιά. Φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά και είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα, αλλά το μέλλον είναι άγνωστο. Θα δούμε το καλοκαίρι».

Όσο για την φετινή χρονιά πρόσθεσε: «Θα βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μέχρι στιγμής παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνουμε αρκετά γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τον ίδιο ρυθμό, αλλά δεν είναι εύκολο. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, όπως το ντέρμπι με τη ΑΕΚ και τα ματς το UEFA. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλή απόδοση».

Σχετικά με το EURO 2008όπου διεξάγεται στην πατρίδα του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που η Ελλάδα πέρασε στο EURO 2008. Η Αυστρία είναι ωραίο μέρος και όσοι θα έρθουν θα περάσουν καλά. Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να είναι τυχερή για εμάς. Είμαστε οικοδεσπότες, έχουμε μεγάλη πίεση και ο κόσμος της Αυστρίας περιμένει πολλά. Εμείς θέλουμε να προσφέρουμε κάτι καλό στη χώρα μας».

Ο Ίβανσιτς μίλησε και για τον συμπατριώτη του Μάχο λόγω του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν είναι περίεργο. Είμαστε επαγγελματίες και το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας. Εκτός γηπέδων είμαστε φίλοι, αλλά εκείνη την ημέρα θα είμαστε αντίπαλοι. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να του βάλω γκολ, θα το κάνω. Ο Μάχο θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή σεζόν στην ΑΕΚ».

--------------------

+Quote Post
accor6
post Oct 30 2007, 08:28 PM
Post #11

Club Owner

tongue.gif thumbs.gif

http://uk.youtube.com/watch?v=PUlB06SxAP0&sdig=1

--------------------

+Quote Post
Hook
post Nov 1 2007, 08:02 AM
Post #12

Head Coach

From: New York City
Member No.: 9,715

tziolis got haircut.
he may be faster now that he doesnt have to carry all the excess weight around.

--------------------
♪♫ ΕιΣαι.Ενα.ΧοΡτο.ΜαΓικο.ΔωΣε.Μου.ΛιΓο.Για.Να.Πιω.
Τον.ΠΑΟ.Μου.Να.ΟνειΡευΤω.Και.Να.ΦωΝαΞω.Στο.Θεο.
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Σαν.ΗρωιΝη.Σαν.ΣκληΡο.ΝαρκωΤικ ο.
Σαν.Το.ΧαΣις.Το.LsD.Για.Σενα.ΠΑΟ.ΜαΣτουΡωΝει.Ολη.Η .Γη
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Οπου.Κ.αΝ.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα.Σ'α κοΛουΘω.
ΠΑΟ.ΕΔΩ.ΠΑΟ.ΕΚΕΙ.Οπου.Και.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα'Μαστε.Μ αΖι.. ♫ ♪

+Quote Post
alitis1969
post Nov 1 2007, 08:32 AM
Post #13

Assistant Coach

From: Queens, NY
Member No.: 4,428

yea, he has to go for Army Duty.

May do him some good smile.gif

+Quote Post
pao2gre
post Nov 2 2007, 06:26 AM
Post #14

Club Shareholder

Member No.: 497

QUOTE(Hook @ Nov 1 2007, 08:02 AM) [snapback]1052771123[/snapback]

tziolis got haircut.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
tahmazis
post Nov 2 2007, 07:05 AM
Post #15

Assistant Coach

From: Melbourne, Australia
Member No.: 4,825

QUOTE(Hook @ Nov 2 2007, 01:02 AM) [snapback]1052771123[/snapback]

tziolis got haircut.

do u have a pic

+Quote Post
accor6
post Nov 6 2007, 01:22 AM
Post #16

Club Owner

Ο άτυχος και ο νέος Βάντσικ

6/11/2007 8:29

Αντίστροφα μετρά ο Σωτήρης Λεοντίου για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος δικαιούται το όσκαρ ατυχίας της φετινής σεζόν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την δεύτερη αγωνιστική μίλησε στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» για τον τραυματισμό του ενώ τόνισε πως η ομάδα του σημαίνει τα πάντα για αυτόν. Στο επίσημο περιοδικό των «πρασίνων» μίλησε και ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θέλει να γίνει ο νέος Βάντσικ.

Ο Σωτήρης Λεοντίου μιλάει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και την εγχείρηση στο γόνατο. «Εκείνες τις στιγμές δεν πονούσα καθόλου. Το μόνο που ένιωσα, που άκουσα, πέφτοντας κάτω, ήταν ένα "κρακ" στο γόνατο. Και μετά τίποτα. Έπιανα το πόδι και δεν μπορούσα καν να το κουνήσω. Κατάλαβα αμέσως πως είχα πάθει ζημιά. Το ίδιο είπε και ο κύριος Μήτσου από τα αποδυτήρια κιόλας, βλέποντας το πόδι μου να κουνιέται ολόκληρο. Κάτι τέτοιες στιγμές, σου έρχεται ενστικτωδώς να πεις "γιατί εμένα;". Αλλά φυσικά δεν υπάρχει απάντηση».

-Πόσες φορές από τότε έχεις επαναφέρει στο μυαλό σου τη σκηνή; Πόσες φορές την έχει ξαναζήσει;

«Δεν έχω δει τη φάση του τραυματισμού μου ούτε μία φορά στο βίντεο. Για να πω την αλήθεια, δεν σκέφτομαι να το κάνω. Προτιμώ να λέω "πάμε" στον εαυτό μου, να σκέφτομαι πόσο ωραία θα είναι όταν ξαναγυρίσω, όταν ξαναπατήσω το χορτάρι της Παιανίας και της Λεωφόρου, πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος. Φαντάσου, ,λέει, να γυρίσω σε ματς με τον Ολυμπιακό ... Όσο παράξενο κι αν σου φανεί, νιώθω πως ο τραυματισμός μου με έχει κάνει πιο δυνατό. Τώρα στα δύσκολα, λέω από μέσα μου, "θα φανεί πόσο δε μασάς"...».

-Θεωρείς πως έχει μερίδιο ευθύνης ο Λούα Λούα για τον τραυματισμό σου;

«Είναι αλήθεια πως τρακάραμε στον αέρα. Κάποιοι μου είπαν πως ήρθε αντιαθλητικά πάνω μου. Εγώ όμως δεν μπορώ να πω ότι φταίει. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα άτσαλα. Αυτό ήταν όλο. Να σου πω μάλιστα και το άλλο; Την επόμενη μέρα του αγώνα, έβλεπα στο κινητό μου διάφορες κλήσεις από έναν άγνωστο αριθμό με πολλά ψηφία. Δεν το σήκωνα, δεν απαντούσα σε κανέναν. Κάποια στιγμή, λοιπόν, λαμβάνω ένα γραπτό μήνυμα από αυτό τον αριθμό πως "εκ μέρους του Τρεζόρ Λούα Λούα, θα ήθελα να σας πω πως δεν ήταν εσκεμμένο. Σας εύχομαι καλή ανάρρωση"...».

-Ανήκεις σε μία ποδοσφαιρική γενιά του «Τριφυλλιού» που δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός τίτλου...

«Θα πάρω φέτος! Αυτό μου λέει και ο προπονητής μου κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο. "Σε πιστεύω, είσαι παικταράς, γύρνα να το σηκώσουμε μαζί"».

-Αν σε ρωτούσε κάποιος τι σου έχει προσφέρει το ποδόσφαιρο, τι θα του απαντούσες;

«Το ποδόσφαιρο και η ζωή στην Παιανία με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Έμαθα τι σημαίνει πειθαρχία, έγινα πιο σοβαρός, έγινα αυτός που είμαι. Για μένα, Παναθηναϊκός σημαίνει τα πάντα».

-Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου με τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας;

«Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι. Μην κοιτάς τότε που έπαιζα στη Μαρκό ή την Προοδευτική. Τότε ένιωθα μέσα μου πως... κάνω την πρακτική μου και πως μια μέρα θα επιστρέψω. Όπως κι έγινε. Τώρα είναι προφανώς διαφορετικά».

-Προσωπικά πιστεύεις πως ως ποδοσφαιριστής έχεις κάνει ό,τι καλύτερο θα μπορούσες ως τώρα;

«Είναι αλήθεια πως θα μπορούσα να έχω πάει καλύτερα. Το έχω ξαναπεί, δεν είμαι ευχαριστημένος από μένα. Πρόπερσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, πέρσι κανείς μας δεν πήγε καλά, μα φέτος πίστευα ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Καλύτερα. Κι ήμουν έτοιμος κι εγώ -βλέποντας μάλιστα πως είμαι στις πρώτες επιλογές του προπονητή μου».

Μάλαρτζ: Θέλω να γίνω ο νέος Βάντσικ

Στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» μίλησε και ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος τόνισε ότι θέλει όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση τίτλων με τον Παναθηναϊκό. «Πάνω απ' όλα θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον κόσμο. Επίσης πρέπει να πάμε καλά στο Κύπελλο UEFA και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή παράδοση και οφείλουμε να τη συνεχίσουμε».

-Η χώρα σου έχει παράδοση σπουδαίων γκολκίπερ Ποιος ήταν το πρότυπο σου όταν ήσουν μικρός;

«Δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο όταν ξεκίνησα. Στην πορεία το είδωλο μου έγινε ο Τσέσνι και από αυτόν έμαθα όσα ξέρω σήμερα. Θαύμαζα τον Βάντσικ που τον έβλεπα στην τηλεόραση και ξέρω πόσα πολλά προσέφερε στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να γίνω ο νέος Βάντσικ της ομάδας».

-Οι εμφανίσεις σου σε έφεραν στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων. Τι ήξερες εσύ για αυτό;

«Τίποτα, ή μάλλον όσα διάβαζα στις εφημερίδες. Μια μέρα με φώναξε ο κ. Πανόπουλος στο γραφείο του. Με ρώτησε αν ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό. Πέταξα από τη χαρά μου. Ήταν η ευκαιρία που περίμενα μια ζωή. Να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να διεκδικήσω τίτλους».

-Πριν από τα παιχνίδια έχεις άγχος;

«Όχι ιδιαίτερα. Αλλά πέρυσι, πριν από τα ματς με τις μεγάλες ομάδες και ειδικά στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, σκεφτόμουν πολύ το παιχνίδι».

--------------------

+Quote Post
Alleco
post Nov 6 2007, 03:59 AM
Post #17

Assistant Coach

From: Sydney, Australia
Member No.: 5,578

yea, he has to go for Army Duty.

when? does that mean he will miss games?

i have always wanderd what happens to greek pro football players when it come to army duty. can someone please explain what happens, do they still have to go?

+Quote Post
Hook
post Nov 6 2007, 08:59 AM
Post #18

Head Coach

From: New York City
Member No.: 9,715

no he wont miss games.
he just gets a haircut to appear b4 army and gets his papers

--------------------
♪♫ ΕιΣαι.Ενα.ΧοΡτο.ΜαΓικο.ΔωΣε.Μου.ΛιΓο.Για.Να.Πιω.
Τον.ΠΑΟ.Μου.Να.ΟνειΡευΤω.Και.Να.ΦωΝαΞω.Στο.Θεο.
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Σαν.ΗρωιΝη.Σαν.ΣκληΡο.ΝαρκωΤικ ο.
Σαν.Το.ΧαΣις.Το.LsD.Για.Σενα.ΠΑΟ.ΜαΣτουΡωΝει.Ολη.Η .Γη
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Οπου.Κ.αΝ.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα.Σ'α κοΛουΘω.
ΠΑΟ.ΕΔΩ.ΠΑΟ.ΕΚΕΙ.Οπου.Και.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα'Μαστε.Μ αΖι.. ♫ ♪

+Quote Post
accor6
post Nov 6 2007, 11:38 AM
Post #19

Club Owner

Απο Sportday:

Sthn kathgoria "Syntonismos ths omadas" me 100 ba8moys prwtos paikths toy prwta8ljmatos o Giwrgos Karagkoynhs - Phgh': Galanis sports Data

*sthn kathgoria "Syntonismos Omadas" prometrwntai ta gemismata pros thn antipalh perioxh, ta klepsimata, ta kerdismena faoyl, oi eystoxes pases kai oi epembaseis

TEAM COORDINATION - Syntonismos Omadas

PLAYER TEAM Totals
1 G.KARAGOUNIS PANATHINAIKOS 100
2 L.GALLETTI OLYMPIACOS C.F.P. 98
3 A.GALANOPOULOS APOLLON KALAM. 89
4 D.FERNADEZ PANIONIOS 89
5 M.MATTOS PANATHINAIKOS 89
6 F.RIVALDO A.E.K. 89
7 G.FOTAKIS LARISA 77
8 D.LUCIANO ATROMITOS ATHENS 77
9 B.MARCO AURELIO ARIS 74
10 P.DJORDJEVIC OLYMPIACOS C.F.P. 71
11 R.MARTINS ASTERAS TRIPOLIS 70
12 I.STOLTIDIS OLYMPIACOS C.F.P. 70
13 D.QUINTANA SKODA XANTHI 65
14 G.KOLTZOS VERIA 63
15 G.PAPADIMITRIOU SKODA XANTHI 63
16 A.TZIOLIS PANATHINAIKOS 63
17 E.HARALAMBOUS P.A.O.K. 62
18 C.NEBEGLERAS ARIS 62
19 G.GALITSIOS LARISA 61
20 R.DJEABBOUR PANIONIOS 61
21 M.PLETSCH PANIONIOS 61
22 E.POURSANIDIS IRAKLIS 59
23 T.KATSABIS IRAKLIS 59
24 P.KONSTANTINIDIS P.A.O.K. 58
25 N.LAZARIDIS ASTERAS TRIPOLIS 57

--------------------

+Quote Post
accor6
post Nov 7 2007, 09:38 AM
Post #20

Club Owner

apo athlitiki

Ώρα Νίνη, ώρα νίκης...
7/11/2007, Επιμέλεια: Νίκος Αθανασίου

Ώρα Νίνη, ώρα νίκης...Έχοντας στις τάξεις τους τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος επιστρέφει εκεί που αναδείχθηκε για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, οι Νέοι του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν σήμερα τον Ατρόμητο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας (15:00) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο «Ελ Νίνιο», μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς, λοιπόν, επανέρχεται στον …τόπο του εγκλήματος, έπειτα από εισήγηση του Ζοσέ Πεσέιρο στον τεχνικό των μικρών, Κώστα Ταράση, ώστε να έχει λεπτά συμμετοχής και μετά τη διακοπή της Σούπερ Λιγκ.

Η έλευση του 17χρονου άσου, όπως είναι λογικό, έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του τμήματος, που θέλουν να βάλουν ένα τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών και να πανηγυρίσουν τη νίκη, την οποία αγνοούν από την πρώτη αγωνιστική, όταν είχαν επικρατήσει επί του Ολυμπιακού εντός έδρας. Μια νίκη που για το συγκρότημα του Ταράση είναι πολύ σημαντική, καθώς αν έρθει, θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών, αλλά και θα ξεκολλήσει τον Παναθηναϊκό από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, μιας και ο Ατρόμητος διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και θέλει μόνο το «διπλό», αφού με «τρίποντο» θα σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη SKODA Ξάνθη.

Παίζουν «Σιο» και Καρνέζης
Από κει και πέρα, εκτός από τον Νίνη, το «παρών» θα δώσουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Ο λόγος για τον Ορέστη Καρνέζη και τον Στέφανο Σιόντη, που είχαν αγωνιστεί και στο τελευταίο ματς στη Λιβαδειά και αποφασίστηκε από τη στιγμή κιόλας που έμειναν εκτός αποστολής για την Κοπεγχάγη να παίξουν σήμερα με τους Νέους.

Οι έντεκα εκλεκτοί
Τώρα, όσον αφορά την ενδεκάδα, πολλά θα εξαρτηθούν από το σε ποια θέση θα χρησιμοποιηθεί ο Νίνης, με το πιο πιθανό σενάριο να λέει ότι θα παίξει στο γνωστό του ρόλο στους Νέους, δηλαδή ως δεύτερος επιθετικός και όχι ως δεξί χαφ, όπως τον είχαμε συνηθίσει πέρυσι στους αγώνες της πρώτης ομάδας. Στις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, δεξιά στην άμυνα ο Βλάχος, αριστερά ο Μπουτζίκος και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σιόντης, Παντίδος. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικά χαφ ο Λαγός με τον Σάμιο, αριστερά ο Φελέκης, δεξιά πιθανότατα ο Μιχαλόλιας (παίζει και του Κονδύλη) και μπροστά, παρτενέρ του Νίνη, θα είναι ο Κατσίκης.

Τέλος, εκτός αποστολής για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου έμειναν οι …γνωστοί τραυματίες Φέτσης, Σαμουράκης και Τσίτσης αλλά και ο τιμωρημένος Γιώργος Νικολέτος, που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ταράσης: «Μην έχετε άγχος»
Όπως πριν από κάθε παιχνίδι έτσι και χθες, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Ταράσης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του «τριφυλλιού» να είναι πειθαρχημένοι, σοβαροί και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο ενώ τους επεσήμανε πως δεν θα πρέπει να έχουν άγχος για την νίκη. Χαρακτηριστικά, τόνισε: « Θέλω από εσάς να έχετε πειθαρχία, να είστε συγκεντρωμένοι και να δείξετε διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Να προσπαθήσετε να παίξετε καλό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να έχετε φόβο και άγχος για το αποτέλεσμα. Αν παίξετε όπως πρέπει η νίκη θα έρθει».

Το Σάββατο(12:00) το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο οι Νέοι του Παναθηναϊκού, δεν θα έχουν χρόνο για ξεκούραση, καθώς θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο: 11:45 Πανιώνιος-Ξάνθη (Γήπεδο Αίαντα Ταύρου), 12:00 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (Αθλητικές εγκαταστάσεις ΠΑΟΚ), 12:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (Βοηθητικό Αστέρα Τρίπολης), 14:00 Ηρακλής-Λάρισα (Βοηθητικό Καυτανζογλείου). Κυριακή: 11:00 Βέροια- Καλαμαριά (Δημοτικό Στάδιο Μελίκης), ΟΦΗ-Λεβαδειακός (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο), 12:30 Ατρόμητος-Άρης (Γκόρυτσα).

--------------------

+Quote Post

98 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2013 - 08:31 AM