IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Daily Team News, General discussion about PAO, Gossip
Zefiros
post Dec 10 2007, 10:54 AM
Post #41

Player
**

Group: Players
From: Norway
Member No.: 9,851

^I think i saw this guy at paiania once, and he really SUCKED
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Gakis_*
post Dec 10 2007, 10:59 AM
Post #42

Guests

When have you been to Paiania?

+Quote Post
Zefiros
post Dec 10 2007, 11:03 AM
Post #43

Player
**

This summer.

+Quote Post
Guest_Gakis_*
post Dec 10 2007, 11:11 AM
Post #44

Guests

How come I didnt see you? I was there too..

+Quote Post
Zefiros
post Dec 10 2007, 11:12 AM
Post #45

Player
**

Btw this young kid looked like he was a little retardet. His playing style reminded me a little of Vyntra.

+Quote Post
Guest_Gakis_*
post Dec 10 2007, 11:15 AM
Post #46

Guests

What were you doing in Paiania anyways?

+Quote Post
Zefiros
post Dec 10 2007, 11:18 AM
Post #47

Player
**

Well...since im a PAO fan i took a trip there just to watch.

+Quote Post
Guest_Gakis_*
post Dec 10 2007, 11:33 AM
Post #48

Guests

You cant just go in there and watch..There are guards around and big fences..

+Quote Post
Zefiros
post Dec 10 2007, 11:41 AM
Post #49

Player
**

Are you sure you went to paiania and not to jail?

+Quote Post
Guest_Gakis_*
post Dec 10 2007, 11:48 AM
Post #50

Guests

Are you sure you went to Paiania and not your own garden with a mirror?

+Quote Post
Zefiros
post Dec 10 2007, 11:59 AM
Post #51

Player
**

Yes.

+Quote Post
accor6
post Dec 10 2007, 01:26 PM
Post #52

Club Owner

Group: Club Scouts
From: Swine
Member No.: 1,457

«Προχωράμε μαζί»

10/12/2007 17:02

Αν η καλή μέρα, όπως λένε, φαίνεται από το πρωί, τότε για τον Παναθηναϊκό ξημέρωσε μια ιστορική... ημερομηνία. Τη Δευτέρα (10/12), λοιπόν, ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του Αντώνη Αντωνιάδη "Ο Ψηλός", αποκάλυψε την ολοκληρωτική συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, "ψηλώνοντας" κι άλλο τα όνειρα των οπαδών του τριφυλλιού. «Η ομάδα της πόλης σύντομα θα έχει το δικό της γήπεδο και ο Ερασιτέχνης τις δικές του εγκαταστάσεις», το μήνυμα του Δημάρχου Αθηναίων. Λίγη ώρα αργότερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε μέσω του Sportime.gr το αίσιο τέλος της υπόθεσης: «Είμαστε πολύ κοντά, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες», το σχόλιο του προέδρου του Ερασιτέχνη. Διαβάστε το αφιέρωμα του Sportime.gr για τα μωρά της Παιανίας.

Πράσινο Super Deal

Τα θεμέλια για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό μπήκαν ουσιαστικά δια στόματος Νικήτα Κακλαμάνη. O Δήμαρχος Αθηναίων στο περιθώριο της παρουσίασης βιβλίου του Αντώνη Αντωνιάδη, αποκάλυψε ότι και το τελευταίο εμπόδιο για το ξεκίνημα των εργασιών, ήτοι η αλλαγή στο project για αυτοχρηματοδότηση από την ΠΑΕ πήρε σάρκα και οστά, καθώς ο Ερασιτέχνης συμφώνησε σε όλα.

«Η μέρα μου ξεκίνησε με ποδόσφαιρο και συνεχίζεται με ποδόσφαιρο. Με αφορμή τη παρουσία του κ. Βαρδινογιάννη εδώ, θέλω να σας ανακοινώσω ότι σήμερα συμφωνήσαμε ολοκληρωτικά με την ΠΑΕ για την αλλαγή του project, όπως και με τον Ερασιτέχνη. Η ομάδα της πόλης σύντομα θα έχει το δικό της γήπεδο και ο Ερασιτέχνης τις δικές του εγκαταστάσεις. Γρηγορότερα απ’ ότι μνημόνευαν οι Κασσάνδρες ΠΑΕ και Ερασιτέχνης θα έχουν τις δικές τους εγκαταστάσεις», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εξελίξεις τρέχουν και πλέον η ΠΑΕ παίρνει την κατάστασή στα χέρια της προκειμένου να κάνει την ανάθεση του έργου σε κατασκευαστική εταιρία της προτίμησής της.

«Τα βρήκαμε...»

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις το Sportime.gr επικοινώνησε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε την καλή πορεία των διαπραγματεύσεων, αν και δεν έκανε λόγο για τετελεσμένο γεγονός. «Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία, το μόνο που απομένει είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Ίσως τελικά να μη χρειαστεί αλλαγή στη σύμβαση. Θα το δούμε πάντως αυτό και αν εξασφαλιζόμαστε από την υπάρχουσα σύμβαση, δεν θα υπάρξει νέα», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη.

--------------------

+Quote Post
Spyridon
post Dec 28 2007, 10:02 AM
Post #53

Club Captain

From: Denmark
Member No.: 3,934

24/12-07 http://www.youtube.com/watch?v=pQ1Irx7bAGQ&feature=user
27/12-07 http://www.youtube.com/watch?v=gZFbj8h88PU

This post has been edited by Spyridon: Dec 28 2007, 10:05 AM

--------------------
Panathinaikara <3

+Quote Post
PANATHA 300
post Jan 4 2008, 03:57 AM
Post #54

Star Player

Member No.: 9,056

PAO NEWS 03/01/2008

http://www.youtube.com/watch?v=bCkXAEGDO1w

This post has been edited by PANATHA 300: Jan 4 2008, 03:59 AM

+Quote Post
accor6
post Jan 7 2008, 12:17 AM
Post #55

Club Owner

IPB Image

--------------------

+Quote Post
Hook
post Jan 7 2008, 01:17 AM
Post #56

Head Coach

From: New York City
Member No.: 9,715

what can u say!!!!!!

--------------------
♪♫ ΕιΣαι.Ενα.ΧοΡτο.ΜαΓικο.ΔωΣε.Μου.ΛιΓο.Για.Να.Πιω.
Τον.ΠΑΟ.Μου.Να.ΟνειΡευΤω.Και.Να.ΦωΝαΞω.Στο.Θεο.
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Σαν.ΗρωιΝη.Σαν.ΣκληΡο.ΝαρκωΤικ ο.
Σαν.Το.ΧαΣις.Το.LsD.Για.Σενα.ΠΑΟ.ΜαΣτουΡωΝει.Ολη.Η .Γη
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Οπου.Κ.αΝ.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα.Σ'α κοΛουΘω.
ΠΑΟ.ΕΔΩ.ΠΑΟ.ΕΚΕΙ.Οπου.Και.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα'Μαστε.Μ αΖι.. ♫ ♪

+Quote Post
Hook
post Jan 7 2008, 02:26 AM
Post #57

Head Coach

From: New York City
Member No.: 9,715

re ti kanoune ta ''brothers"
pantos otan rixnoune sponta einai kai meletimeno.....

bgalte kana prwtoelido na leei...

pavlos:agorazo ean poulas.......

etsi apla,dld ean ginei pote to kalo
prep na ginei me tropo pou ne fenetao OK o tzigger.kai bebaia o BARDIS.....

re afou den endiaferontai....
posa lefta arage na bgazoune?

kante mou to poio trelo oneipo,
tzigger poula simera pou eortazeis kai 8a pioume kai emeis sto onoma sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
♪♫ ΕιΣαι.Ενα.ΧοΡτο.ΜαΓικο.ΔωΣε.Μου.ΛιΓο.Για.Να.Πιω.
Τον.ΠΑΟ.Μου.Να.ΟνειΡευΤω.Και.Να.ΦωΝαΞω.Στο.Θεο.
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Σαν.ΗρωιΝη.Σαν.ΣκληΡο.ΝαρκωΤικ ο.
Σαν.Το.ΧαΣις.Το.LsD.Για.Σενα.ΠΑΟ.ΜαΣτουΡωΝει.Ολη.Η .Γη
ΠαΝαΘα.Μου.Σε.ΑγαΠω.Οπου.Κ.αΝ.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα.Σ'α κοΛουΘω.
ΠΑΟ.ΕΔΩ.ΠΑΟ.ΕΚΕΙ.Οπου.Και.ΠαιΖεις.ΠαΝτα.Θα'Μαστε.Μ αΖι.. ♫ ♪

+Quote Post
accor6
post Jan 7 2008, 09:11 AM
Post #58

Club Owner

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=82...mp;pubid=706160

Η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα «ποιος θα είναι ο διάδοχος στην διοίκηση του Παναθηναϊκού» δόθηκε κι επίσημα, καθώς ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σε κοινή συνέντευξη με τον γιο του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» (που φέρεται να ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου), και στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποκαλύπτει ότι ο γιος του αναλαμβάνει τα ηνία της ΚΑΕ, με σκοπό να διατηρηθεί στη κορυφή. «Θα αργήσει πολύ η παρακμή του Παναθηναϊκού», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Τα βασικότερα σημεία της κοινής συνέντευξης:

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Διάδοχος ο γιος μου»

Όταν φύγετε από τον Παναθηναϊκό για ποιο πράγμα θα θέλατε να σας θυμούνται;
«Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχω πάει στην... άκρη (σ.σ. χτυπάει ξύλο και χαμογελά). Μόνο τότε θα αποχωρήσω από τον Παναθηναϊκό».

Υπάρχει έτοιμος διάδοχος για την ηγεσία της ΚΑΕ;
«Βεβαίως, ο γιος μου Δημήτρης, που θέλει και μπορεί να διατηρήσει για πάντα την ομάδα στην κορυφή».

Η ιδέα του να ασχοληθείτε με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου υπάρχει στο μυαλό σας;
«Υπήρχε. Είμαι 36 χρόνια στον Παναθηναϊκό και λογικό είναι να αποτελούσε και το ποδόσφαιρο τότε ένα κομμάτι της ζωής μου. Η χαρά μου όμως τώρα είναι να προσφέρω στο μπάσκετ και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είναι ευτυχισμένοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα οποιουδήποτε άλλου σπορ».

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει δικό του γήπεδο στο μπάσκετ; Αν ναι, πότε και πού;
«Ένα από τα πρώτα μελήματα που έχουμε είναι και αυτό. Αλλωστε, γι’ αυτό το λόγο προβλέφθηκε στη σύμβαση του Βοτανικού η κατασκευή και κλειστού μπάσκετ».

Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να ονομαστεί και με ποια διαδικασία;
«Η ιδεώδης λύση, και εκφράζω πάντα την προσωπική μου θέση, δεν είναι να δοθεί το όνομα κάποιου. Η πρότασή μου είναι να λέγεται Panathinaikos Arena. Το ξαναλέω ωστόσο πως είναι καθαρά προσωπική άποψη. Δεν μπορεί το όνομα ενός τόσο ιστορικού συλλόγου να έχει το όνομα κάποιου άλλου, παρά της ίδιας της ομάδας».

Η ονομασία του γηπέδου μπάσκετ, εφόσον γίνει, ποια θα είναι;
«Θα λέγεται Panathinaikos Basketball Arena. Αυτό σας το υπογράφω».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Στο μέλλον σίγουρα θα τολμούσα για την ΠΑΕ»

Στις πρόσφατες συνελεύσεις του Ερασιτέχνη, αλλά ακόμη και στα γήπεδα, ο κόσμος καλεί την οικογένεια Γιαννακόπουλου να ζητήσει τα ηνία της ΠΑΕ, να βγει μπροστά. Εσείς ως νεότερος θα το τολμούσατε αυτό;
«Σήμερα όχι, δεν έχω τις γνώσεις νομίζω για να κάνω κάτι τέτοιο. Στο μέλλον όμως, ναι, σίγουρα ναι».

Θα θέλατε δηλαδή να βρεθείτε στο τιμόνι της ΠΑΕ;
«Οπουδήποτε μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό θα ήθελα να βρίσκομαι. Είτε λέγεται ΠΑΕ, είτε λέγεται βόλεϊ, Ερασιτέχνης, είτε λέγεται ο,τιδήποτε».

Είπε πρόσφατα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ότι «δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ από κανέναν. Δεν θα αφήσω τον Παναθηναϊκό να αποτελέσει διαβατήριο κανενός για να γίνει διάσημος. Η πόρτα όμως είναι κλειστή». Εχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο επ’ αυτού;
«Ο καθένας λέει ό,τι θέλει».
Πώς πιστεύετε ότι θα είχε εξελιχθεί η ιστορία του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο εάν είχε αναλάβει το 1979 την ΠΑΕ ο Παύλος Γιαννακόπουλος;
«Σίγουρα διαφορετικά».

Συμφωνείτε με την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να φύγει τότε από τη Ριζούπολη; Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ το έκανε, έστω και υπό διαφορετικές συνθήκες, και μάλιστα δέκα χρόνια πριν από τη Ριζούπολη.
«Εγώ, αν ήμουν στη θέση τους, θα είχα προστατέψει την ομάδα για να μη φτάσει στο σημείο να φύγει. Θα είχα λάβει τέτοια μέτρα, ώστε να μην αναγκαστούμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Τώρα πηγαίνετε σε αγώνες ποδοσφαίρου;
«Κάποτε πήγαινα ανελλιπώς. Πλέον πηγαίνω μόνο στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Δεν με καλύπτει ο Παναθηναϊκός. Εγώ έχω συνηθίσει σε άλλον Παναθηναϊκό, να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και να έχει μεγάλους παίκτες, κατακτώντας τίτλους και πρωταθλήματα».

--------------------

+Quote Post
PANATHA 300
post Jan 12 2008, 03:07 AM
Post #59

Star Player

Member No.: 9,056

PAO news 10.01.2008

http://www.youtube.com/watch?v=1t4FVjpscuo

This post has been edited by PANATHA 300: Jan 12 2008, 03:08 AM

+Quote Post
accor6
post Feb 9 2008, 01:43 PM
Post #60

Club Owner

ANANEWSTE TO SUMBOLAIO TOU PAIDIOU RE MALAKES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ίβανσιτς: «Θα είναι φανταστικό αν ανανεώσω»
08/02/2008, 16:53 | Διαβάστηκε 3475 φορέςΣχόλια (1)

(Photo: Action Images)
Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Αντρέας Ίβανσιτς εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sun» της Σκωτίας, ο Αυστριακός μέσος έκανε ένα… repeat των παλαιότερων δηλώσεων του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα είναι φανταστικό για μένα, αν ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό». Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού» σχολίασε τις αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς για το κύπελλο UEFA, αλλά και την αναγκαιότητα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, τη χρονιά που ο σύλλογος «κλείνει» τα 100 χρόνια ύπαρξης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβανσιτς:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι περισσότερες ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα παίζουν αμυντικά και με την όλη τη διάρκεια της σεζόν και μερικές φορές αισθανόμαστε πίεση. Αν είσαι, όμως, σε μεγάλο σύλλογο πρέπει πάντα να κοιτάς να παίρνεις τα αποτελέσματα και να κερδίζεις τρόπαια. Οι ελληνικές ομάδες εκτός από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ παίζουν συνήθως με εννιά παίκτες στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τις αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς: «Είναι σημαντικό ότι και η Ρέιντζερς και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Εμείς στοχεύουμε στη Γλασκώβη να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η φετινή χρονιά για μας είναι σημαντική και ξεχωριστή, καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου. Όλοι έχουμε στόχο να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορούμε και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στο κύπελλο UEFA. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε απέναντι στη Ρέιντζερς».

Για την νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Πεσέιρο: «Ο προπονητής μας έχει καταφέρει να μας βάλει στη νοοτροπία του, στο μυαλό του και να μαχόμαστε μέχρι το τέλος γιατί έχουμε την ψυχολογική στήριξη».

Για την ζωή του στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα, τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου. Περνάμε πολύ καλά. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να παραμείνουμε, ενώ πάμε καλά και στο UEFA. Είναι σημαντικό αυτό το στοιχείο. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσω με τον σύλλογο σύντομα και θα μπορέσω να ηρεμήσω στη συνέχεια. Δεν είμαι διαφορετικός άνθρωπος και όπως όλοι έτσι κι εγώ θέλω να τελειώσει το θέμα αυτό γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό το να είμαι ασφαλής για να μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, να παίζω ήσυχος».

Για τη παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τελειώνει τέλος της σεζόν και θα είναι πολύ καλό έως φανταστικό να ανανεώσω. Δεν είν αι μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτη μου επιλογή, θα αποφασίσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα μπορεί να με κάνει να αισθάνομαι εγώ και η οικογένεια μου καλά. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Για την σχέση του με τους φίλους του τριφυλλιού: «Μπορώ να πω ότι έχω σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μας υποστηρίζουν συνέχεια και σε κάθε ενέργεια μου με εμψυχώνουν. Αυτό είναι γενικότερο στην Ελλάδα. Οι δικοί μας φανατίζονται πολύ και το έδειξαν τελευταία στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική».

--------------------

+Quote Post

98 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2013 - 03:24 AM