![]() ![]() |
Jun 11 2010, 06:17 AM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,000 Joined: 4-July 07 From: UK Member No.: 8,979 |
Ο Νίκος Λαζαρίδης στον ΑΡΗ
11/06/10 14:50 Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Λαζαρίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 12-07-1979, έχει ύψος 1.83 και είναι 77 κιλά. -------------------- We had Cuper, now what?
|
|
|
|
Jun 11 2010, 06:21 AM
|
|
![]() Assistant Coach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 2,774 Joined: 18-February 09 From: Luxembourg Member No.: 44,057 |
Ανακοίνωσε Λαζαρίδη για δύο χρόνια
Ο Νίκος Λαζαρίδης θα αγωνίζεται στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Η "κιτρινόμαυροί" ανακοίνωσαν την απόκτηση του και ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Λαζαρίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 12-07-1979, έχει ύψος 1.83 και είναι 77 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη με την οποία στις επαγγελματικές κατηγορίες είχε 29 συμμετοχές. Στην συνέχεια στην Καστοριά είχε συνολικά 77 συμμετοχές και 10 γκολ. Το πρώτο μισό του 2005 αγωνίστηκε 9 φορές με την φανέλα του Πανιωνίου πριν πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο στον Αστέρα Τρίπολης. Στην ομάδα της Τρίπολης τα τελευταία 4,5 χρόνια είχε συνολικά 144 συμμετοχές και έχει σκοράρει 6 φορές. Συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει 259 συμμετοχές και 16 γκολ". "Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα" Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο "arisfc.gr" για την μεταγραφή του στον ΑΡΗ. "Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τα συναισθήματά μου την στιγμή που θα ανήκω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και υπό τις οδηγίες του κ. Κούπερ και την συμπαράσταση του κόσμου μας να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη". Καλώς να ορίσει στην οικογένεια του Άρη. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη από τους συντελεστές της. Και από τους παίκτες της. Η έλευση κάθε παίκτη μας αποσκοπεί στο να πάει τον Άρη ψηλότερα. -------------------- Και ο χρυσός έχει χρώμα κίτρινο!!!
|
|
|
|
Jun 11 2010, 06:22 AM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,000 Joined: 4-July 07 From: UK Member No.: 8,979 |
Ο Νίκος Λαζαρίδης στον ΑΡΗ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Λαζαρίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 12-07-1979, έχει ύψος 1.83 και είναι 77 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη με την οποία στις επαγγελματικές κατηγορίες είχε 29 συμμετοχές. Στην συνέχεια, στην Καστοριά είχε συνολικά 77 συμμετοχές και 10 γκολ. Το πρώτο μισό του 2005 αγωνίστηκε 9 φορές με την φανέλα του Πανιωνίου πριν πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο στον Αστέρα Τρίπολης. Στην ομάδα της Τρίπολης τα τελευταία 4,5 χρόνια είχε συνολικά 144 συμμετοχές και έχει σκοράρει 6 φορές. Συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει 259 συμμετοχές και 16 γκολ. Πλήρες όνομα: Νίκος Λαζαρίδης Ημ. Γέννησης : 12-07-79 Ύψος: 1.83 Βάρος: 77 Θέση: Αμυντικός Χώρα: Ελλάδα «Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα» Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο www.arisfc.gr για την μεταγραφή του στον ΑΡΗ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τα συναισθήματά μου την στιγμή που θα ανήκω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και υπό τις οδηγίες του κ. Κούπερ και την συμπαράσταση του κόσμου μας να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη». -------------------- We had Cuper, now what?
|
|
|
|
Jun 11 2010, 09:52 AM
|
|
|
Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,824 Joined: 18-September 08 From: Athens Member No.: 30,969 |
Καλώς ήρθες Νίκο στον ΑΡΗ μας!
|
|
|
|
Jun 11 2010, 10:42 AM
|
|
|
Head Coach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 4,536 Joined: 10-September 03 From: Chicago Member No.: 33 |
A Kastoriano joins Aris! Hope he makes the defense stronger.
-------------------- ""If people constantly moan about the past they stand to lose sight of the present and what a wonderful future is in store. The only thing you can do about the past is learn by it.""
|
|
|
|
Jun 11 2010, 03:00 PM
|
|
![]() Star Player ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 851 Joined: 5-July 09 Member No.: 53,928 |
QUOTE Καλώς να ορίσει στην οικογένεια του Άρη. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη από τους συντελεστές της. Και από τους παίκτες της. Η έλευση κάθε παίκτη μας αποσκοπεί στο να πάει τον Άρη ψηλότερα. This post has been edited by pali: Jun 11 2010, 03:01 PM -------------------- A great warrior he is, wars do not make one great.
|
|
|
|
Jun 12 2010, 03:48 PM
|
|
![]() Club Owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Owner Posts: 25,869 Joined: 14-March 05 Member No.: 2,365 |
Νίκος Λαζαρίδης: «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του ΑΡΗ»
Ο Έλληνας αμυντικός, Νίκος Λαζαρίδης, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τα επόμενα δύο χρόνια. Στα συναισθήματά του για το γεγονός ότι αποτελεί, πλέον, μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, αναφέρθηκε αρχικά ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη μεγάλη αυτή ομάδα και στην οικογένεια που λέγεται ΑΡΗΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή που με πίστεψαν και με επέλεξαν. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για να αποδείξω ότι δίκαια έγινε αυτή η επιλογή». Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που οι φήμες τον ήθελαν να πλησιάζει όλο και περισσότερο στον ΑΡΗ: «Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ ωραία, γιατί ήταν ένα όνειρο ζωής, το να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ. Ακουγόταν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ότι ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να σε θέλει μια τέτοια ομάδα. Από τη στιγμή που μου πρότειναν το συμβόλαιο, δεν είχα κάτι να σκεφτώ και κατευθείαν αποφάσισα να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει σημασία το πόσο μεγάλο είναι αυτό το συμβόλαιο, αλλά το να μείνω όσο περισσότερο μπορώ και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο». Ο κεντρικός αμυντικός εξέφρασε και την άποψή του για τη νέα του ομάδα: «Ο ΑΡΗΣ εδώ και χρόνια είναι μία από τις μεγάλες ομάδες. Είναι ομάδα με Ιστορία, έχει τα πάντα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Όσο για τον Τελικό του Κυπέλλου, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους, κατά τη διάρκεια του οποίου δε συνέβη το παραμικρό επεισόδιο γι’ αυτό και τόσο μεγάλες ομάδες βρίσκονται εκεί που είναι και έχουν τον κόσμο που ελάχιστες ομάδες έχουν». Για τους οπαδούς του ΑΡΗ, σχολίασε: «Έχω αγωνιστεί 3 με 4 φορές ως αντίπαλος του ΑΡΗ και αυτό που έζησα εκεί ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Σε “έπνιγε” ο κόσμος από το πάθος, ήταν δίπλα σου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και θα αγωνιστώ για να τους αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ». Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που θα αγωνίζεται με ποιοτικούς παίκτες στο πλευρό του, απάντησε: «Ο ΑΡΗΣ έχει καλούς παίκτες, τους έχω αντιμετωπίσει, είναι ποιοτικοί και, γενικά, ανέκαθεν ο ΑΡΗΣ είχε ποιότητα στο δυναμικό της. Πάντα αυτή η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, με ποιότητα και δυναμική». Ο Νίκος Λαζαρίδης συνέχισε, σημειώνοντας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και να φορέσω τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο προπονητής, που είναι αξιόλογος, μπορεί να βοηθήσει εμάς τους ποδοσφαιριστές να γίνουμε καλύτεροι, ακολούθως, κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή, αφού βρίσκομαι, πλέον, σε μια ομάδα που ήταν το όνειρό μου και θα δώσω ό, τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτήν». Για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μία θέση στη βασική 11άδα, είπε: «Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός σήμερα και είναι καλό αυτό, γιατί και οι παίκτες έχουν κίνητρο να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Εγώ θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω μία θέση στην 11άδα και από’ κει και πέρα, ο προπονητής θα κρίνει. Από τη μεριά μου, θα δώσω τα πάντα και στην προπόνηση και σε όποιο παιχνίδι κλιθώ, για να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στον ΑΡΗ». Για τις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν, σημείωσε: «Το Europa League είναι κάτι ξεχωριστό. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση και να φτάσουμε στους ομίλους. Με σκληρή δουλειά και προπόνηση η ομάδα θα τα καταφέρει. Έχει παίκτες και αξιόλογο προπονητή. Για μένα, ούτε στα όνειρά μου δεν περίμενα να δουλεύω με ένα τέτοιον προπονητή». Τέλος, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας, συμπλήρωσε για το πότε σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη: «Το σπίτι το έχω βρει ήδη και έχει τακτοποιηθεί το θέμα αυτό. Θα εγκατασταθώ μόνιμα στη Θεσσαλονίκη στις 20 του μηνός, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας». Μαρία-Ελένη Κουλούρη -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
Jun 20 2010, 07:41 AM
|
|
|
Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 12,649 Joined: 28-June 06 From: Sarajevo, B&H Member No.: 4,192 |
-------------------- I have and firmly believe in one God: ARES The God of War, my one and only religion is Super 3, my political views are equal to managerial politics and decisions of my ARIS standing peaceful and proudly...and I am a warrior and servant/prayer of God of War, invincibule and invulnerable as long as I believe..nobody and nothing does shit to me, 'cause I'm strong enough to handle! Super 3, Semper fidelis...
|
|
|
|
Jun 27 2010, 11:01 AM
|
|
![]() Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Scouts Posts: 5,436 Joined: 6-March 05 From: Tripoli, Lebanon Member No.: 2,339 |
Apisteytos amyntikos kai adamantinos xaraktiras!!!! Bravo sas. fetos mas pirate eley8erous 3 paixtes mas (Cesarek, Ampari & Lazaridi)
|
|
|
|
Sep 17 2010, 06:36 AM
|
|
![]() Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Scouts Posts: 1,813 Joined: 1-September 07 From: Καλαμαριά Member No.: 11,121 |
Λαζαρίδης: «Ιστορική νίκη». «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στους ομίλους»
Στη χθεσινή νίκη τού Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Λαζαρίδης, σχολιάζοντας ότι η ομάδα του πήρε μία ιστορική νίκη εναντίον των Ισπανών. Ο πεπειραμένος αμυντικός των 'κίτρινων' σχολίασε μέσω του 'SentraFM' ότι η 11άδα τού Άρη είχε αρκετούς Έλληνες, ενώ μίλησε ακόμα για την ποιότητα του Ντιέγκο Φορλάν, τον περιορισμό των 'ροχιμπλάνκος', την πορεία των Θεσσαλονικέων στο Γιουρόπα Λιγκ, τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ κ.α. Αναλυτικά: Για το αν περίμεναν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ατλέτικο όταν έγινε η κλήρωση: «Σε μια κλήρωση, όταν στον όμιλο τυχαίνεις με μια τόσο μεγάλη ομάδα, κάτοχο του τροπαίου, είναι πολύ δύσκολο. Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορείς να κάνεις κάτι απέναντι σε αυτά τα μεγαθήρια. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε τα ονόματα, αλλά η καρδιά και η ψυχή. Η ομάδα έδωσε τα πάντα και πήρε μια ιστορική νίκη θα έλεγα». Για το γεγονός ότι η 11άδα είχε αρκετούς Ελληνες, ενώ υπήρχαν πολλές απουσίες: «Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, έλειπαν πολλά παιδιά που ήταν τιμωρημένοι και τραυματίες. Η ομάδα, όμως, έδειξε χαρακτήρα, όσοι έπαιξαν ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλα. Κοιτάξαμε στα μάτια την Ατλέτικο, παίξαμε στα ίσια, δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή και κάναμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες». Για την ποιότητα του Φορλάν: «Ξέραμε ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης στην επιθετική γραμμή της Ατλέτικο. Με τις οδηγίες του προπονητή μας, επειδή τον ήξερε καλύτερα από την Ισπανία, καταφέραμε και τον εγκλωβίσαμε όλα τα δυνατά του σημεία. Δεν τον αφήσαμε να μπει στην περιοχή και αυτό ήταν σημαντικό για τη ροή του παιχνιδιού». Για τον περιορισμό των Ισπανών: «Οταν παίζεις με την Ατλέτικο περιμένεις να σου κάνει ευκαιρίες. Είδαμε όμως, με εξαίρεση δύο καλές φάσεις που δικαιολογημένα είναι Ατλέτικο και θα σου κάνει φάσεις, θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια φάση για να θυμόμαστε». Για τη διαφορά απόδοσης στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ατλέτικο Μαδρίτης και αν απέναντι στους Ισπανούς ο Αρης βρήκε περισσότερους χώρους: «Δε μας άφησε χώρους η Ατλέτικο, αλλά χθες ήμασταν πιο πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Παναθηναϊκό αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια, ανεξαρτήτως με το πέναλτι που δεν υπήρχε πουθενά, θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι θετικό. Θεωρώ ότι με την Ατλέτικο ήμασταν καλύτεροι, ενώ με τον Παναθηναϊκό πιο κακοί. Όμως, δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, απλά είναι διαφορετικοί οι αντίπαλοι, διαφορετικοί θεσμοί. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε με τον Παναθηναϊκό. Το ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε την ομάδα από ένα παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό, το ξέρουμε και εμείς ότι ήμασταν κακοί. Μιλήσαμε όλοι μαζί και είπαμε να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο με την Ατλέτικο». Για την πορεία στο Europa League: «Εμείς βλέπουμε σαν μια γιορτή τους ομίλους, θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα. Τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Αρχίσαμε με νίκη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι το επόμενο παιχνίδι, κοιτάμε το πρωτάθλημα και τον αγώνα της Κυριακής». Για το αν ο Αρης μπορεί να κάνει φέτος την υπέρβαση στο πρωτάθλημα: «Νομίζω μπορούμε, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή, οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα λειτουργούν άψογα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά». Για τον επαγγελματισμό του Εκτορ Ραούλ Κούπερ: «Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις βγάζεις τον απόλυτο επαγγελματισμό. Είναι πολύ πειθαρχημένος προπονητής, πιστεύει πολύ στην πειθαρχία, αγαπά αυτό που κάνει, είναι σοβαρός και τον σέβεται κάθε ομάδα όταν παίζει αντίπαλος με εμάς. Και ο προπονητής της Ατλέτικο το είπε ότι δείχνει απόλυτο σεβασμό στον Κούπερ που είναι καταξιωμένος προπονητής. Όταν παίζουμε αντίπαλος με κάποια ομάδα μάς σέβονται πάρα πολύ και ειδικά λόγω του προπονητή». Για τη λάτιν φιλοσοφία που έχει ο Αρης με τους αρκετούς ξένους και αν οι Ελληνες μπορούν εύκολα να προσαρμόζονται σε αυτή: «Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Όταν είσαι ομάδα είσαι ομάδα και δεν κοιτάς από πού είναι κάθε παίκτης. Εχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα με όλους τους παίκτες, Ελληνες, Ισπανούς, Βραζιλιάνους. Η ομάδα δένει σιγά - σιγά, έχει δέσει αρκετά αλλά θέλουμε δουλειά. Σιγά - σιγά θα δέσει περισσότερο». Για το ντεμπούτο του Ρικάρντο Φατί: «Είναι πολύ λίγο διάστημα στην ομάδα, αλλά έδειξε χαρακτήρα πάρα πολύ καλό, έδειξε προσωπικότητα. Τον βοηθά το κορμί του, είναι ψηλός και μπορεί να ελέγχει τις ψηλές φάσεις από τους αντιπάλους. Θα βοηθήσει την ομάδα, έχει πάρα πολλά προσόντα. Όταν μπαίνεις στα βαθιά με τόσο μικρό διάστημα στην ομάδα, είναι σημαντικό να κάνεις τέτοια εμφάνιση και να βοηθάς τόσο πολύ». Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Η ατμόσφαιρα χθες ήταν εκπληκτική, όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν μας αγχώνει, μας δίνει ώθηση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Χθες ήταν κάτι το συγκλονιστικό, Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ, ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο, αξίζει πολλά γιατί είναι πάντα δίπλα στην ομάδα». Και το κορυφαίο.... Για την Σάρα Καρμπονέρο που βρίσκονταν δίπλα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα και αν οι παίκτες την κοίταζαν καθόλου: «Όχι, όχι, πού να δεις εκείνη την ώρα. Μέσα στο παιχνίδι δεν μπορείς να δεις τίποτα, μόνο το παιχνίδι, τίποτε άλλο. Είναι πολύ όμορφο, συγχαρητήρια στον Κασίγιας». Αχαχαχαχα.... ρε Λαζαρίδη είσαι θεός.... δεν υπάρχει... Κασίγιας το νου σου... -------------------- Για σένα γίνομαι λιώμα, από παιδί μικρό...
Βλέπω το κίτρινο χρώμα, ΑΡΗ παρανοώ... |
|
|
|
Sep 17 2010, 07:45 AM
|
|
|
Player ![]() ![]() Group: Players Posts: 262 Joined: 18-February 09 From: thessaloniki Member No.: 44,072 |
πολυ καλος , σιγουρος στις επεμβασεις του αλλα λιγο αργος στα σπριντ με την αλλαγη της ατλετικο... εκει δημιουργηθηκε ενα προβληματακι..κατα τα αλλα με τον φορλαν τα πηγε μια χαρα!!!
|
|
|
|
Sep 17 2010, 02:55 PM
|
|
![]() Assistant Coach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 2,774 Joined: 18-February 09 From: Luxembourg Member No.: 44,057 |
Ο Λαζαρίδης μετρά λιγότερο από 3 μήνες στην ομάδα και όμως οι τελευταίες παρουσίες αρχίζουν να τον καθιερώνουν ως βασικό στην ομάδα. Εμπνέει εμπιστοσύνη και έχει αγωνιστικότητα. Και όταν προωθέιται γίνεται πολύ επικίνδυνος. Πάντως έχει θέληση για δουλειά και πιστεύω πως σύντομα θα παρουσιάσει ένα ακόμη καλύτερο ποδοσφαιρικό πρόσωπο.
-------------------- Και ο χρυσός έχει χρώμα κίτρινο!!!
|
|
|
|
Nov 2 2010, 01:22 AM
|
|
![]() Club Owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Owner Posts: 25,869 Joined: 14-March 05 Member No.: 2,365 |
O Νίκος Λαζαρίδης ψηφίστηκε σκόρερ του ομορφότερου γκολ της αγωνιστικής για το τέρμα που σημείωσε στη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου με 2-0.
τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ: - Νίκος Λαζαρίδης (Αρης) 60,53% - Σάλες Λεοζίνιο (Πανσερραϊκός) 23,15% - Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός) 16,32% -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
Nov 2 2010, 05:05 AM
|
|
![]() Head Coach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 4,820 Joined: 31-August 04 From: London Member No.: 1,622 |
Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι αντικαταστάτης του γερο-Ρονάλντο...
Ούτε αυτός, ούτε ο Οριόλ, ούτε ακόμα ο Νασούτι ήταν (αν θυμάστε τι γινόταν πέρσι με κέντρο άμυνας Κουλο-Νασούτι πχ)... Οπότε ή θα πρέπει να κρατήσουμε το Ρόνυ μέχρι τα 50 του |
|
|
|
Dec 3 2010, 01:48 AM
|
|
Έψαξα να βρω το τόπικ για τον Λαζαρίδη και προς έκπληξή μου διαπίστωσα πως δεν υπάρχει!!! Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω την παράλειψη μας αυτή, αλλά η μέχρι τώρα παρουσία του Λαζαρίδη στην ομάδα μας μας εκθέτει όλους μας. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε το κενό στην άμυνα μας να καλυφτεί τόσο καλά από τον Έλληνα στόπερ, αλλά η απουσία ενός τόπικ με το όνομά του είναι μεγάλη αδικία προς τον ίδιο και την προσφορά του στην ομάδα μέχρι τώρα. Γιατί δεν είναι μόνον η αμυντική του προσφορά -κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Οριόλ- αλλά και η συνεισφορά του στην επίθεση. Ήδη μετρά 3 νομίζω γκολ αλλά πέραν από το νικητήριο γκολ της ομάδας μας ουσιαστικά σε αυτόν πιστώνεται το 2ο γκολ του αγώνα που έφερε την ισοφάριση μας σε 2-2, με το πέναλτι που κέρδισε.
Όλες σχεδόν οι προωθήσεις του Νικόλα στην αντίπαλη περιοχή -ιδιαίτερα στα στημένα- φέρνουν στην ατμόσφαιρα αυτήν την αίσθηση του γκολ που "ψήνεται". Και την επίθεσή μας κοντύτερα στο γκολ. Ο Λαζαρίδης, κατά την γνώμη μου, είναι ο κλασσικός παίκτης του προπονητή του. Που εκτελεί κατά γράμμα τις οδηγίες του. Χωρίς να είναι ο μόνος που μετατρέπεται σε κρυφό επιθετικό τα καταφέρνει και είναι απειλητικός όταν του δίνεται η ευκαιρία. Δεν θα αναφερθώ άλλο στην προσφορά του και θα δώσω τον λόγο στο sport.gr: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=80823 Η δικαίωση του Λαζαρίδη Το βέβαιο είναι ότι ο Αρης δεν είναι απαραίτητο να κοιτάξει παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Βλέπετε, στο πρόσωπο του Νίκου Λαζαρίδη μάλλον βρήκε τον ογκόλιθο που αναζητούσε. Στη περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού φάνηκε ότι υπάρχουν φορές που ένας αγώνας ποδοσφαίρου παρομοιάζεται με την πορεία ενός ανθρώπου στη ζωή. Ομολογουμένως το πρώτο 20πτο στο Βιθέντε Καλντερόν ήταν επιεικώς εφιαλτικό γι' αυτόν με αποκορύφωμα την ατυχή (όπως αποδείχθηκε) έμπνευσή του να επιδιώξει να βγει μπροστά από τον Αγκουέρο στο δεύτερο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Από εκείνο το σημείο έως και το τελευταίο σφύριγμα, ήταν όμως ο άρχοντας στο κέντρο της άμυνας των κίτρινων. Κατά πόσο έπαιξε ρόλο το καστοριανό πείσμα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αδιαμφισβήτητα όμως, Αγκουέρο, Φορλάν, Ρέγες, Σιμάο τους έφαγε όλους, αλλά δεν χόρτασε. Γι' αυτό έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του σε μια από τις σπουδαιότερες επιτυχίες του Αρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους 3.000 οπαδούς της ομάδας, έκανε κάτι συνηθισμένο. Βλέπετε, ήταν το τρίτο φετινό γκολ του. Την ώρα που διέσχιζε το γήπεδο, φίλησε την βέρα του και κοίταξε στην εξέδρα όπου συνήθως κάθεται η σύζυγός του. Κατόπιν τούτου, γονάτισε στα δύο πόδια και ευχαρίστησε τον Θεό. Βλέπετε, αυτό που ζει είναι Ευλογία Θεού. Ηταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αρη το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος ένιωθε ευτυχισμένος που του είχε δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του. Και ο ίδιος όμως έγινε αποδέκτης των πικρόχολων σχολίων του τύπου. "Εμείς θέλουμε τον Νασούτι, ποιος Λαζαρίδης τώρα;". Στη Θεσσαλονίκη, τέτοιου είδους σχόλια είναι ψωμοτύρι. Ο ίδιος δεν πτοήθηκε. Είναι δουλευταράς, είχε συγκεκριμένο στόχο και σε τελική ανάλυση. Εχει γαλουχηθεί στα δύσκολα από τα παιδιά χρόνια του, καταγόμενος από την Κορυσό. Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&...3#ixzz171zUPo3g -------------------- Και ο χρυσός έχει χρώμα κίτρινο!!!
|
|
|
|
Dec 3 2010, 02:13 AM
|
|
|
Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,824 Joined: 18-September 08 From: Athens Member No.: 30,969 |
Έψαξα να βρω το τόπικ για τον Λαζαρίδη και προς έκπληξή μου διαπίστωσα πως δεν υπάρχει!!! Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω την παράλειψη μας αυτή, αλλά η μέχρι τώρα παρουσία του Λαζαρίδη στην ομάδα μας μας εκθέτει όλους μας. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε το κενό στην άμυνα μας να καλυφτεί τόσο καλά από τον Έλληνα στόπερ, αλλά η απουσία ενός τόπικ με το όνομά του είναι μεγάλη αδικία προς τον ίδιο και την προσφορά του στην ομάδα μέχρι τώρα. Μου κάνει εντύπωση αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι ανοίχτηκε ποστ για τον Λαζαρίδη... |
|
|
|
Dec 3 2010, 02:18 AM
|
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2010, 02:43 AM
|
|
Μπράβο Stevie.
Κι εγώ αυτό θυμόμουν, αλλά δεν το βρήκα ούτε στις 2 πρώτες σελίδες, ούτε και στο "Quick Links to All Topics, Τα link για όλα τα τόπικ". Δεν πειράζει. -------------------- Και ο χρυσός έχει χρώμα κίτρινο!!!
|
|
|
|
Dec 3 2010, 03:20 PM
|
|
|
Club Captain ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 1,868 Joined: 12-May 10 From: Χαλκιδική Member No.: 55,326 |
Βρετανικό-Σκουλήκι, άλλαξες γνώμη ή ακόμα;
Νομίζω ότι στο κέντρο της άμυνας είμαστε μια χαρά με Γκιάρο, Λαζαρίδη, Οριόλ για φέτος (και Κουλοχέρη για έσχατη λύση). Μακάρι ο Νίκος να συνεχίσει να βελτιώνεται, το ίδιο και ο Οριόλ που είναι σαφώς καλύτερος από τα πρώτα παιχνίδια του, και να βρήκαμε το αμυντικό δίδυμο που χρειαζόμασταν. Γκιάρο, Παπαζαχαρίας για αλλαγή και είμαστε καλυμμένοι και για του χρόνου (πολύ αισιόδοξος, ε; |
|
|
|
Dec 3 2010, 06:11 PM
|
|
|
Club Shareholder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Players Posts: 12,649 Joined: 28-June 06 From: Sarajevo, B&H Member No.: 4,192 |
A Kastoriano joins Aris! Hope he makes the defense stronger. What a player and what a guy!!! I would never imagine that I'd forget Nasuti this early in December -------------------- I have and firmly believe in one God: ARES The God of War, my one and only religion is Super 3, my political views are equal to managerial politics and decisions of my ARIS standing peaceful and proudly...and I am a warrior and servant/prayer of God of War, invincibule and invulnerable as long as I believe..nobody and nothing does shit to me, 'cause I'm strong enough to handle! Super 3, Semper fidelis...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2013 - 09:36 AM |
![]() |