![]() ![]() |
Jun 2 2011, 04:07 AM
|
|
![]() Club Owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Owner Posts: 25,869 Joined: 14-March 05 Member No.: 2,365 |
Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γιαννίτσης
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Γιαννίτσης υπέγραψε τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο μετά από σχετική εισήγηση του Σάκη Τσιώλη. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 6-2-1992, αγωνίζονταν μέχρι την σεζόν 2010-2011 στην Κ20 (έχοντας αγωνιστεί και στην Κ17 τα προηγούμενα χρόνια) ως κεντρικός αμυντικός και πλέον ανήκει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων μιλώντας στο www.arisfc.gr επεσήμανε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και πλέον αυτό που έχω μπροστά μου είναι μεγάλη όρεξη για δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους προπονητές μου στα τμήματα υποδομών του ΑΡΗ, όσο και τον κ. Γιώρη και φυσικά την διοίκηση και τον κ. Τσιώλη που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ». http://www.arisfc.gr -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
Nov 5 2011, 05:32 PM
|
|
![]() Club Owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Club Owner Posts: 25,869 Joined: 14-March 05 Member No.: 2,365 |
Χάλασε του Γιαννίτση
Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΤΟΠΕΡ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ by AllAboutARIS.com/[04-11-2011, 16:37] Δεν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μιχάλη Γιαννίτση στους «μαυραετούς». Στον αντίποδα προχωρά κανονικά η μετακίνηση του Αγγελούδη. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν έντονα οι «μαυραετοί», όπως όλα δείχνουν δε θα ακολουθήσει τον συμπαίκτη του στη Δράμα. Οι υπεύθυνοι για το μεταγραφικό σχεδιασμό στη νεοφώτιστη ομάδα, στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές για τη θέση αυτή. Ο ενθουσιασμός του νεαρού κεντρικού αμυντικού δεν ήταν αρκετός να πείσει τους ανθρώπους της Δόξας πως θα υπερκεράσει την απειρία. Η συνεργασία του Θανάση Σάμιου και της ομάδας του με τον ΑΡΗ επισημοποιείται με το δανεισμό του Νίκου Αγγελούδη. Κατά τη διάρκεια της αυριανής 5/11/2011 μέρας αναμένεται ο νεαρός επιθετικός να βρεθεί στην Αλκμήνης και να υπογράψει το συμβόλαιό του για τον δανεισμό στη Δόξα Δράμας μέχρι το τέλος της σεζόν. http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=1609 -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
Jan 25 2012, 03:23 AM
|
|
Άτυχος ο Γιαννίτσης
AllAboutARIS.com Έξω για 15 μέρες ο Μιχάλης Γιαννίτσης με οστική θλάση στο πόδι. -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
Apr 3 2012, 09:49 AM
|
|
Επέστρεψε... ο Γιαννίτσης
Ο Μιχάλης Γιαννίτσης προπονήθηκε σήμερα με τους άνδρες [03-04-2012, 18:40] by AllAboutARIS.com -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
Apr 18 2012, 03:54 AM
|
|
Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Μιχάλη Γιαννίτση, μια και ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κίτρινων κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας!
http://www.pressaris.com/football/9376-i-p...a-ton-giannitsi -------------------- SEMPER FIDELIS ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2013 - 11:29 AM |
![]() |