IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Δημήτρης Στάμου
leontiadhs
post Aug 25 2011, 08:55 PM
Post #1

Club Captain

Group: Players
Member No.: 57,932

«Μόνο δουλειά…»

Ο Δημήτρης Στάμου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ λίγο πριν την προπόνηση και τόνισε ότι αυτό που έχει να κάνει είναι να δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Πρέπει να δουλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ηταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά ήθελα να παίξω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για τον ανταγωνισμό στο κέντρο: «Ξέρω ότι εδώ υπάρχουν μεγάλοι παίκτες. Εγώ το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω , να πείσω τον προπονητή και να κερδίσω τις ευκαιρίες μου».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Δεν έχω πρόβλημα να παίζω ή στόπερ ή αμυντικό χαφ. Για μένα είναι το ίδιο και ο προπονητής αποφασίζει. Δε θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Θα δουλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Για τη μεταγραφή του από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ: «Αυτά που αισθάνομαι για τον Ηρακλή τα κρατάω για μένα. Πέρασα 11 χρόνια και ήμουν εκεί από μικρό παιδί. Την κατάσταση στον Ηρακλή την ξέρετε. Υπήρχε μία αβεβαιότητα και επέλεξα να φύγω».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&a...d=10360&t=1

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
DonConstantino
post Mar 26 2012, 05:28 PM
Post #2

Club Shareholder

From: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Member No.: 17,146

στο προ παντως ειναι καλος.Τωρα δε βλεπω και πολυ μελλον στην πραγματικοτητα...

+Quote Post
Klaous-33
post Mar 26 2012, 06:13 PM
Post #3

Club Captain

From: Brisbane , Australia
Member No.: 54,629

Pablo Garcia better mold this youngster smile.gif

--------------------
LINO - PAOK FC

+Quote Post
leontiadhs
post Jan 5 2013, 12:42 PM
Post #4

Club Captain

Member No.: 57,932

Η ανακοίνωση των Κερκυραίων αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό» και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, σε αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα (0-0). Τη σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη «μεγάλη» κατηγορία, ώσπου, το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ. Δίχως, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, λόγω προβλημάτων τραυματισμού (κοιλιακοί). Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στην οποία πρωτοκλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&a...d=24304&t=1

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2013 - 01:47 PM