IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 9 10 11  
Reply to this topicStart new topic
> Είναι τρελός ο Άγγελος!, Άγγελος Αναστασιάδης - Angelos Anastasiadis
DonConstantino
post May 2 2011, 11:21 AM
Post #201

Club Shareholder

Group: Players
From: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Member No.: 17,146

Ο Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" για το διαζύγιό του με την Εθνική Κύπρου, το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, τον Μουρίνιο και τα όσα θλιβερά έγιναν το Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου."Εχω επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μου και η συνεργασία μου με την κυπριακή ομοσπονδία. Έμεινα 6,5 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής, είμαι ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Κύπρου. Ήταν δύσκολα, η εθνική ομάδα είναι τελείως διαφορετικό από μια ομάδα, δεν υπάρχει η καθημερινή τριβή αλλά σίγουρα είναι δύσκολη δουλειά. Για μένα ήταν το μεγαλύτερο σχολείο η εθνική Κύπρου. Δεν είναι εύκολη υπόθεση για μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος να κοντράρει μεγαλύτερες χώρες στο ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές αποδόσεις ως ομάδα αλλά δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και για αυτό τερματίστηκε η συνεργασία μου", τόνισε αρχικά ο Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

"Είχα πει με την ομοσπονδία ότι αν η ομάδα δεν έχει στόχους θα ήθελα να φύγω, έτσι και έγινε. Είχα πολύ υψηλότερους στόχους για την εθνική Κύπρου και περίμενα ότι θα πηγαίναμε καλύτερα. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν καλοί εκτός με την Δανία, που χάσαμε καθαρά στο γήπεδο. Η ομάδα πήγε καλά αλλά δεν πήρε τους βαθμούς που θα έπρεπε και έτσι έληξε η συνεργασία μας. Πρώτη φορά έμεινα σε ομάδα 6,5 χρόνια, συνήθως με διώχνουν νωρίτερα, το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στο ΠΑΟΚ όπου είχα μείνει περίπου 3 χρόνια".
Κληθείς να κάνει σύγκριση ελληνικού και κυπριακού ποδοσφαίρου, είπε: "Υπάρχουν 3-5 ομάδες που μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, δεν είναι λοιπόν πιο πίσω το κυπριακό ποδόσφαιρο, έχει κάνει σημαντικά βήματα και δεν έχει μεγάλες διαφορές με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο έλειπα παρακολουθούσα όσο καλύτερα μπορούσα τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και είχα άποψη. Φέτος για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι παίχθηκε κακό επιθετικό ποδόσφαιρο και καλό αμυντικό ποδόσφαιρο. Υπήρχε φόβος στις ομάδες και στους διαιτητές και έτσι καμία ομάδα δεν ρίσκαρε πολύ. Πραγματικά απογοητεύτηκα από την έλλειψη επιθετικού ποδοσφαίρου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είδαμε και τον τελικό το Σάββατο. Μέχρι το γκολ της ΑΕΚ δεν είχε γίνει ούτε φάση. Όλοι φταίνε για αυτό αλλά είναι δουλειά των προπονητών να βγάλουν τον φόβο από τα αποδυτήρια. Πάντα έλεγα ότι στην ήττα η ευθύνη είναι 95% του προπονητή και στην νίκη το 95% ανήκει στους παίκτες, αυτό πιστεύω ακόμη. Για μένα μάλιστα είναι πολύ εύκολο να βγάλεις τον φόβο. Ενα δευτερόλεπτο χρειάζεται για να φύγει ο φόβος από τα αποδυτήρια. Είναι απλά μια απόφαση που πρέπει να πάρεις και μετά να στηρίξεις αυτά τα 5 πράγματα που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με αυτούς που τους βολεύει ο φόβος".Κάπου εκεί η κουβέντα πήγε στα επεισόδια του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ: "Μιλώντας για φόβο, βλέπουμε τώρα ότι φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε ποδόσφαιρο και να είναι ο κόσμος γύρω γύρω από το γήπεδο, στις γραμμές. Φαινόταν ότι θα φτάναμε κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Αρχικά ανεχτήκαμε τον έναν που μπήκε μέσα, μετά ανεχτήκαμε τους 5, μετά τους 10 και τώρα τους ανεχόμαστε όλους να βολτάρουν στο γήπεδο. Δεν χτυπήσαμε το κακό στην ρίζα του και άντε να το βγάλεις τώρα που έχει ριζώσει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, δεν θέλω να με βιάζει κανείς εμένα. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλά "πρέπει" στο ποδόσφαιρο μας που δημιουργούν τον φόβο και έχουμε φτάσει εδώ. "Υπάρχουν "πρέπει" και "πρέπει". Εγώ, για παράδειγμα, κάθε μέρα το λέω αλλά το θέμα είναι πως το περνάς στους παίκτες. Πρέπει να κερδίσεις το παιχνίδι, και μετά το επόμενο κτλ αλλά χωρίς να σπας πόδια και χτυπάς διαιτητές. Με τον ΠΑΟΚ πήραμε ένα κύπελλο και στην πορεία για τον τελικό δεν είχαμε ούτε μία κόκκινη κάρτα και στο πρωτάθλημα την ίδια σεζόν έγινε το ίδιο. Τότε το δικό μας "πρέπει" δεν έβαζε τον κόσμο μέσα στο γήπεδο. Οι ομάδες θέλουν νοικοκυριό και να μην κλέβει κανένας, όλοι βλέπουμε συνεχώς πόσο εύκολο είναι να φτάσεις στον πάτο αν το αφήσεις. Για μένα υπάρχει μόνο νοικοκυριό, δουλειά, αγάπη και ξεκινάμε. Έτσι σκεφτόμουν πάντα και πάντα έλεγα ότι θα είμαστε καλά τον Μάϊο αν είμαστε έτσι Δυστυχώς στην πορεία μου στον ΠΑΟΚ δεν έτυχε να συνεργαστώ με μια διοίκηση που να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο και να μην την σέρνουν στα δικαστήρια".

Ερωτηθείς για το Uefa Licencing, απάντησε: "Το είχα δει από παλιά αυτό που θα γινόταν. Το 2000 μας είχε στείλει η Uefa ένα φάκελο με τις διαδικασίες κτλ. Διάβασα τι έγραφε και ρώτησα μετά τον Μπατατούδη, "πρόεδρε, το διάβασες αυτό;" και μου είπε "έλα μωρέ, σε 10 χρόνια ποιος ζει, ποιος πεθαίνει". Εγώ όμως δεν ήμουν για περαστικός, δεν ένοιωθα έτσι, έβλεπα το μέλλον. Από τότε λοιπόν εγώ προσπαθούσα να είναι η ομάδα βιώσιμη για να έχει αύριο αλλά δεν τους άρεσε και έλεγαν πολλά μετά, "δεν θέλει μεταγραφές αυτός" και τέτοια, με κατηγορούσαν αλλά τώρα το βρίσκουν όλοι μπροστά τους αυτό. Και μετά όταν με έδιωξε ο Γούμενος και είπα 5 πράγματα, κανείς δεν συγκινήθηκε και ο Γούμενος έμεινε στην ομάδα άλλο έναν χρόνο και κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται γενναίες αποφάσεις, γιατί σε λίγο θα έρθουν άλλοι για να πάρουν αυτές τις αποφάσεις για εμάς και θα είναι αργά για όλους τότε".

Όταν θίχτηκε το θέμα της εντιμότητας του, ο κ. Αναστασιάδης είπε: "Όλα αυτά τα λένε τώρα οι ίδιοι που τα έλεγαν 6,5 χρόνια πριν, είναι δυνατό να υπάρχει άνθρωπος και να μιλά για την εντιμότητα του Άγγελου; Ξέρω όμως ότι δεν τους άρεσε ο τρόπος που λειτουργώ και η εντιμότητα μου και για αυτό με κατηγορούν ακόμη. Ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο για μένα; Μέσα στα 6,5 χρόνια που λείπω ακόμη μιλάνε και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για μένα, θέλουν να ακούγονται μόνο αρνητικά για μένα, ποτέ δεν λένε κάτι θετικό για τον Άγγελο. Ο Άγγελος λέει αλήθειες πάντα, κανείς δεν μπορεί να με πει φεύτη, με λένε τρελό, μπερδεμένο αλλά όχι ψεύτη και εγώ ότι είχα να πω το είπα".

Για το ποδόσφαιρο της Θεσ/νίκης δήλωσε: "Εγώ παρακαλάω να πηγαίνουν καλά όλες οι ομάδες. Εγώ από το ποδόσφαιρο ζω, το αγαπώ και δεν παρακαλάω να χάσει ο Άρης ή να πέσει ο Ηρακλής, αυτά είναι χαζά".

Για τα μπάτζετ των ομάδων: "Από τότε που λείπω στην Κύπρο, πόσο έχουν αυξηθεί τα μπάτζετ των ομάδων και τι παραπάνω έχουν πετύχει; Βλέπετε καμιά μεγάλη αλλαγή; Δεν το λέω για να ρίξω ευθύνες αλλά θέλω να πω ότι δεν φτάνει το μπάτζετ για να πας μπροστά. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και πολύ δουλειά, παίκτες θα βρεις και με λιγότερα χρήματα. Όταν ήμουν σε ομάδα εγώ έκανα τις μεταγραφές, δεν μου έφεραν όποιον παίκτη ήθελαν. Έπαιρνα στην ομάδα αυτόν που ήθελα και φυσικά είχα όρια στα ποσά που θα δίναμε, πάνω από 150.000 ευρώ δεν θα έδινα για παίκτη, αν ήθελε παραπάνω τα έδινα με μορφή μπόνους στο συμβόλαιο, να πετύχουμε στόχους και να πάρει χρήματα. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί η ομάδα ήταν μέσα. Επίσης μέσα στα αποδυτήρια όλοι ήξεραν την αλήθεια για όλα και έτσι δεν υπήρχαν προβλήματα με τους παίκτες. Τώρα το ποδόσφαιρο θα γίνει κάπως έτσι γιατί δεν πάει άλλο, ξεχάστε όλοι τα μεγάλα συμβόλαια, πάνε αυτά τώρα".

Για την λειτουργία μιας ομάδας με τεχνικό διευθυντή, ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε: "Ο προπονητής πρέπει να είναι πάντα αυτός που διαλέγει τους παίκτες. Ο τεχνικός διευθυντής να του φέρνει ένα κατάλογο με παίκτες, να διαλέγει ο προπονητής και στην συνέχεια η διοίκηση να αποφασίζει αν έχει τα χρήματα να τον αγοράσει. Έτσι πρέπει να λειτουργεί το μοντέλο, όχι να φέρνουν παίκτες στον προπονητή και να του λένε "δούλεψε με αυτούς", δεν γίνεται έτσι".

Στην πορεία της συζήτησης μάλιστα ο κ. Αναστασιάδης θυμήθηκε και την απόκτηση του Βαλέντσια από τον ΠΑΟΚ: "Τον έφεραν από κάτι καταγώγια τότε και τον πήγαν στην Αθήνα να υπογράψει για να με αποφύγουν καθώς ήξεραν ότι θα άφηνα να γίνει η μεταγραφή. Έλεγα από την αρχή τότε ότι αυτός θα παίξει Απρίλιο και με βρίζατε όλοι οι δημοσιογράφοι, αυτός όμως ήταν 150 κιλά και τραυματίας. Και με αυτόν όμως τα πήγα καλά στην συνέχεια, όλοι λέγανε όμως ότι δεν μπορώ να υπάρξω με μεγάλους, πρωτοκλασάτους παίκτες αλλά δεν είναι αλήθεια. Βρες έναν και πάρτον στο τηλέφωνο, να δούμε τι θα σου πει για μένα. Όλα αυτά τα χρόνια μόνο ένας πρωτοκλασάτος παίκτης είχε βγει να πει κακιά κουβέντα για μένα, κανένας άλλος".

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Μακεδόνας προπονητής είπε: "Αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη και έβαζε ο Χάβος τον Μαλεζά 10άρι πίσω από τον Σαλπιγγίδη, θα τον έδιωχναν από την πόλη την ίδια στιγμή. Ο Μουρίνιο το έκανε και όλοι μιλάνε για τακτική και διάφορα τέτοια. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να παίζει έτσι".

Στην ερώτηση γιατί δεν στεριώνει κανένας προπονητής στον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Για τώρα δεν μπορώ να πω, είμαι καιρό μακριά από την ομάδα και δεν ξέρω πως ακριβώς είναι τα πράγματα. Για την εποχή που ήμουν εγώ έφταιγε το γεγονός ότι δεν υπήρχε μια διοίκηση αποδεκτή από τον κόσμο και ότι όλες οι διοικήσεις σχεδόν είχαν μπλεξίματα με την δικαιοσύνη".

Κάνοντας ένα αγωνιστικό απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα στην Ευρώπη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν μια ανέτοιμη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να την περάσει για πλάκα αλλά δυστυχώς δεν ήταν καλός στα παιχνίδια αυτά. Θα ήταν πολύ μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ να έπαιρνε την πρόκριση. Στο ελληνικό πρωτάθλημα η ομάδα σίγουρα επηρεάστηκε από την κούραση λόγω της Ευρώπης και από τους πολλούς τραυματισμούς, έτσι έμεινε πίσω. Οι τραυματισμοί ήρθαν είτε γιατί οι παίκτες δεν έκαναν καλή ζωή, είτε γιατί δεν έγινε καλή δουλειά από τον προπονητή, εγώ αν ήμουν θα έπαιρνα την ευθύνη πάνω μου. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά παίζει και το ιατρικό τιμ, νομίζω ότι ήταν έγκλημα που έδιωξαν τον Οικονομίδη. Με την ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια τον γιατρό για όσα έκανε. Ο Οικονομίδης έκανε πρωταθλητισμό και το περνούσε και στους παίκτες στα αποδυτήρια, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τότε επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει παίκτης και να κάνει εγχείριση αλλού, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, εκτός αν ήταν για κάποιο κορυφαίο γιατρό του εξωτερικού".
Go to the top of the page

+Quote Post
Yiankos
post May 2 2011, 11:32 AM
Post #202

Club Shareholder

From: Toumba
Member No.: 9,029

Συμπέρασμα;

--------------------
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

+Quote Post
Ziaka
post May 2 2011, 11:56 AM
Post #203

Club Shareholder

Group: Club Scouts
From: Chicago
Member No.: 30

QUOTE (Tze @ May 2 2011, 08:01 AM) *
Anastasiadis...ugh..don't really want to see it happen. He's a bit too religious for my liking and hasn't traditionally worked well with foreigners. Plus, I'm just a little tired of the constant merry go round of managers that this lotto league seems to employ. I think this would be his 3rd go at the job. If he wasn't good twice before, why should anyone think that he's going to be good this time?

I would have to disagree here. Anastasiadis is one of the most succesful coaches in PAOK's history, including winning a title, something only Bajevic managed to accomplish in the last 10 years.

Having said that, I think PAOK needs a different coach. Somebody with European experience.

Now if we are going to go next season with Havos, or as is rumored, Donis, than we are better off with Anastasiadis.

--------------------

+Quote Post
DonConstantino
post May 2 2011, 12:53 PM
Post #204

Club Shareholder

Συμπέρασμα;

ξερω γω?for the record το εβαλα...

αλλα θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ερθει.απο οτι καταλαβα κατα βαθως θελει να επιστρεψει...

+Quote Post
DonConstantino
post May 3 2011, 04:13 AM
Post #205

Club Shareholder

E OXI KAI STHN AEK!

+Quote Post
Yiankos
post May 3 2011, 06:16 AM
Post #206

Club Shareholder

From: Toumba
Member No.: 9,029

Γιατί τρελένεσαι ρε; Αν έχει πρόταση ο άνθρωπος δηλαδή τι να κάνει; Να κάτσει άνεργος;

--------------------
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

+Quote Post
DonConstantino
post May 3 2011, 08:41 AM
Post #207

Club Shareholder

εγω τον θελω πολυ να ερθει και δεν μπορω να τον βλεπω σε αλλες ομαδουλες

+Quote Post
leontiadhs
post May 4 2011, 02:33 PM
Post #208

Club Captain

Member No.: 57,932

to aekaki einai to megalutero mp@urdelo authn thn stigmh den pisteuw na paei ekei tongue.gif

--------------------

+Quote Post
DonConstantino
post Mar 24 2012, 12:12 PM
Post #209

Club Shareholder

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΟΚ: Άγγελος ή Σέρτζιο...το δίλημμα του Βρύζα!

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Σούπερ Λίγκα, να μην έχει ολοκληρωθεί, στην κανονική του διάρκεια και τα play off να αργούν ακόμη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ, ο Ζήσης Βρύζας έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του για την νέα σεζόν.

Πρώτιστο μέλημα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ είναι το τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μπόλονι δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει στον Δικέφαλο, αν δεν γνωρίζει πρώτα τους στόχους της ομάδας και προβληματίζεται τόσο από τα οικονομικά προβλήματα όσο και από την ενημέρωση που έχει ότι στην νέα σεζόν το μπάτζετ του συλλόγου θα είναι κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με το φετινό. Προσθέστε σε όλα αυτά και την φήμη ότι θα του γίνει πρόταση- εάν και εφόσον παραμείνει στον ΠΑΟΚ -για ένα γενναίο...κούρεμα σε σχέση με τα 600 χιλιάδες ευρώ με τα οποία αμείφθηκε φέτος! Ο Μπόλονι δεν βιάζεται να αποφασίσει αν θα μείνει καθώς και αυτός περιμένει να δει τι θέση θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στα play off, αλλά ήδη εδώ και καιρό έχει στα χέρια του δελεαστικότατη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και ποντάρει και σε προτάσεις που θα έχει μέχρι το καλοκαίρι, καθώς έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα και στην Ευρωπαική αγορά. Οι επιλογές του Βρύζα -όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.difernews.gr-έχουν ήδη κλειδώσει για το ενδεχόμενο της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας στο πάγκο του Δικεφάλου! Πρόκειται για δύο επιλογές, ενός Έλληνα και ενός Πορτογάλου τεχνικού, που και οι δύο είναι ιδαίτερα γνωστοί στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Σέρτζιο Κονσεισάο. Για τον πρώτο οι συστάσεις είναι περιττές...πολυνίκης τεχνικός, κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ το 2003, που μέχρι σήμερα είναι ο τελευταίος τίτλος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και με πολλούς φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ικανότατος τεχνικός, δεν κοστίζει...δουλεύει σκληρά χωρίς πολλά λόγια και ειδικά με τα νέα παιδιά και μπορεί να κάνει...θαύματα ακόμη και με μικρό μπάτζετ. Ο Κονσεισάο κατάφερε να κάνει πολλούς...φίλους στην Τούμπα σαν παίκτης, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια σημαντική διάκριση με τον Δικέφαλο, ωστόσο όλοι σέβονται την τεράστια ιστορία του στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Σαν προπονητής όμως είναι άπειρος, ο ίδιος ποντάρει στην φιλία του με τον Βρύζα αλλά και στο ότι θέλει να έρθει σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη σε σχέση με την Ολανένσε που προπονεί τώρα στην Πορτογαλία. Το δίλλημα του Βρύζα είναι να τσεκάρει τα υπέρ και τα κατά του καθενός και να επιλέξει αυτόν που θα μπορέσει σε μια σεζόν με σφιχτό μπάτζετ και ίσως , αν χριεαστεί, με αποδυνάμωση της ομάδας...να κάνει την υπέρβαση για τον σύλλογο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

http://www.difernews.gr/articles/12-10/pod...UXJ0jc.facebook

This post has been edited by DonConstantino: Mar 24 2012, 12:14 PM

+Quote Post
DonConstantino
post Apr 9 2012, 08:32 AM
Post #210

Club Shareholder

παντως ο Αγγελος το εκανε το θαυμα του με ΠΑΣ.

+Quote Post
DonConstantino
post May 26 2012, 02:59 AM
Post #211

Club Shareholder

χμ χμ...

μαλλον θα ρθει.

+Quote Post
DonConstantino
post May 26 2012, 03:03 AM
Post #212

Club Shareholder

ελπιζω μονο να μη το κανουν για το ονομα κ οτι κ καλα θα εχει ενα ενδιαφερον παραπανω...

γιατι αν δεν ερθει κατι το ενδιαφερον τοτε δε θα τους βλεπει κανεις...

+Quote Post
Ziaka
post Oct 3 2012, 12:38 PM
Post #213

Club Shareholder

Here is how Anastasiadis decided to turn down AEK for the coaching job: laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ο μυστικός διάλογος Άγγελου-πνευματικού

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Άγγελος κατάλαβε ότι είχε έρθει η στιγμή. Η πρόταση από την ΑΕΚ είχε κατατεθεί επίσημα και τώρα έπρεπε να μιλήσει με τον πνευματικό του, όπως έκανε πάντα. Σχημάτισε τον γνωστό αριθμό και περίμενε…

«Τουτ…τουτ…Ναι; Καλησπέρα πάτερ»

«…Εεε, καλησπέρα, Άγγελε»

«Χμ, σαν να την ακούω κάπως διαφορετικά τη φωνή σας πάτερ;»

«Εεε, ναι ναι, ε, να ξέρεις, άρπαξα ένα κρυολόγημα. Τι κάνεις τέκνον μου;»

«Ξέρετε ότι πάντα σας συμβουλεύομαι όταν είναι να πάρω σημαντικές αποφάσεις, ε;»

«Σε ακούω λοιπόν, παιδί μου Άγγελε»

«Με ζήτησε άλλη μια ομάδα πάτερ»

«Χμ. Τι έμβλημα έχει αυτή η ομάδα Άγγελε;»

«Τον Βυζαντινό αετό πάτερ»

«Χμ, θετικό αυτό, αλλά ήσουν σε ομάδα με βυζαντινό αετό, οπότε καλό είναι να μην κάνεις παρόμοιες επιλογές»

«Σωστά»

«Ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι εκεί Άγγελε;»

«Ο Νοτιάς και ο Παπάς»

«Άπαπαπα. Ένας άνεμος, δηλαδή ανεμοσκορπίσματα και ένας που τολμά να λέγεται Παπάς χωρίς να είναι; Σκοτεινά τα πράγματα. Πώς λέγεται ο πρόεδρος Άγγελε;»

«Μαύρος, πάτερ»

«Παπάς μεγαλομέτοχος, Μαύρος πρόεδρος. Σκέτη κηδεία παιδί μου. Δε μου λες αυτοί δεν είναι που φώναζαν και ποιος ποιος ο Μαύρος ο… Θεός;»

«Ναι! Απορώ που το ξέρετε…!»

«Τσ,τσ, αν είναι δυνατόν, ιερόσυλοι. Τέλος πάντων. Πες μου μερικούς παίκτες της ομάδας»

«Φούντας…»

«Φούντας; Μακριά από αυτά. Πρώτα Μαύρος, μετά Φούντας, αν είναι δυνατόν. Μακριά από τέτοιες ουσίες. Άλλοι;
«Αρκούδας, Τσίτας…»

«Ο Αρκούδας είναι για το ξύλο της αρκούδας που θα πέσει κάποια στιγμή. Όσο για τον Τσίτα η κατάσταση εκεί είναι σκέτη ζούγκλα Άγγελε. Τι πας να κάνεις; Πληρώνουν στην ώρα τους τουλάχιστον παιδί μου;

«Εεεεε… Να περιμένουν τα δικαστήρια για κάτι λεφτά του αγαπούλα και…»

«Κατάλαβα του αγίου ποτέ δηλαδή και μόνο άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του»

«Πάτερ! Τι είναι αυτά που λέτε, δε σας αναγνωρίζω…»

«Μου ξέφυγε παιδί μου. Ήμαρτον. Και δε μου λες Άγγελε; Πόσους βαθμούς έχει η ομάδα αυτή;

«Έναν πάτερ»

«Άκουσε με παιδί μου. Μπορεί να πιστεύουμε στα θαύματα, αλλά εδώ αυτή η ομάδα δε σώζεται ούτε με θαύμα»

«Εντάξει, το αποφάσισα θα αρνηθώ»

«Και που είσαι παιδί μου Άγγελε. Μη στενοχωριέσαι. Να είσαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου για μια άλλη πρόταση»

Ο Άγγελος έκλεισε το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο… πάτερ πήρε αμέσως τηλέφωνο.

«Έλα Γόντι, ο Αλαφού είμαι, όλα οκ. Πες στον χάκερ, τον πιτσιρικά που μου έκανε εκτροπή το τηλέφωνο του πνευματικού, τέλειος, μπράβο του. Το σώσαμε. Διώχνουμε απόψε κιόλας τον παππού…». Ο Αλαφούζος σχημάτισε αμέσως τον αριθμό…
Το τηλέφωνο του Άγγελου χτύπησε.

«Ναι. Ποιος;»

«Έλα Άγγελε ο Αλαφούζος είμαι»

«Εντάξει, σε περίμενα κύριε Γιάννη. Απλά επειδή έθεσες την ΠΑΕ σε… λειτουργία, δε σημαίνει ότι έγινες και παπάς. Οκ;»

«Εεεεε το κατάλαβες, μα, πώς βρε Άγγελε…»

«Απλά. Ο χάκερ είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι και μου τα είπε όλα. Συνήθως για να με πείσουν να πάω κάπου, οι πρόεδροι μου πουλάνε παπά. Τουλάχιστον εσύ τον έκανες»

«Και; Λοιπόν; Θα έρθεις;»

«Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας. Ακόμα κι αν δεν είσαι και απλά τον κάνεις. Δώσε μου επιχειρήματα γιατί να έρθω σε σας…»

«Έχουμε παίκτη που λέγεται… Χριστοδουλόπουλος, ο παλιός πρόεδρος λεγόταν… Πατέρας και ο νέος αντιπρόεδρος λέγεται… Παναγόπουλος. Το γήπεδο θα είναι… εκκλησία, αλλά και αν ακόμα γίνουν έκτροπα θα φροντίσω να μη φάμε τιμωρία, αλλά… καμπάνα»

«Χρειάζομαι ένα ακόμα σημάδι ότι μπορώ να σας αναστήσω»

«Τον Χριστοδουλόπουλο τον λένε… Λάζαρο!»

«Πότε ξεκινάω;»

Source: onsports.gr

--------------------

+Quote Post
Ziaka
post Nov 20 2012, 03:26 PM
Post #214

Club Shareholder

Anastasiadis is the new coach of Platanias. if he does as good as he did with PAS Giannina, Platanias will remain in the Superleague.

--------------------

+Quote Post
Ziaka
post May 8 2013, 12:04 PM
Post #215

Club Shareholder

Άγγελος για ΠΑΟΚ – Γκαρσία – Δώνη και άλλα…

Γι’ αρκετά που αφορούν και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο προπονητής του Πλατανιά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περσινή συνάντησή του με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και στα μεγάλα φετινά λάθη του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στον arena μίλησε ο Αναστασιάδης και όσον αφορά το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Δώνη σχολίασε αρχικά: «Ο καθένας κάνει ότι αποφασίζει. Προπονητής είναι και πως θα το απέφευγε; Και εγώ είχα τέτοια προβλήματα στο παρελθόν. Με έδιωξαν και εμένα από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τα άλλα με τα δικαστήρια δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Δώνης, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε το πλήρωμα το δικό μας, τους συνεργάτες μας. Εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα ποτέ στα άκρα, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί έφτασαν εκεί, εγώ, πάντως, προσπαθούσα να αποφεύγω τις ακραίες καταστάσεις».

Για τον αποκλεισμό από τον Αστέρα σχολίασε: «Ήμουν σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το Κύπελλο. Μετά το πρώτο παιχνίδι όμως πιστεύω ότι το έχασε. Όσα ειπώθηκαν για τον διαιτητή και τα αντιντόπινγκ κοντρόλ έκαναν κακό στα αποδυτήρια. Μόνο οι μικρές ομάδες λειτουργούν έτσι. Όταν αρχίζουμε και βάζουμε δικαιολογίες στα αποδυτήρια τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Μετά ήμουν σίγουρος για τον αποκλεισμό. Εκεί τους λες τους παίκτες είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, και ότι δεν ασχολείστε καθόλου με τον διαιτητή. Που αυτός ο διαιτητής μετά απ’ όσα έγιναν δεν μπορούσε να αδικήσει τον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για την δική του παρουσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Τότε έζησα εξωγήινα πράγματα. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει λυμένα τα προβλήματά του και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν μίλησα με κανέναν, δεν γνωρίζω τι θέλουν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Μαθαίνω για το γήπεδο κτλ, αυτά είναι θετικά. Συμβαίνουν όμως κι άλλα. Το ότι φεύγει ένας προπονητής σε αυτό το σημείο δεν είναι καλό για την ομάδα».

Όσον αφορά τον Γκαρσία, ο Αναστασιάδης σχολίασε: «Ήταν μεγάλο κομμάτι στον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα: Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό μου είπαν ότι έδωσαν δανεικό στην Καλαμάτα τον Βαζέχα. Τελικά τον κράτησα με τα χίλια ζόρια γιατί τον ήθελα στα αποδυτήρια. Ήταν πρωταθλητής. Τελικά εγώ έφυγα και ο Βαζέχα έπαιξε άλλα δύο χρόνια. Δεν θα κατηγορήσω, πάντως, κανένα Δώνη, αυτός έκανε το αγωνιστικό του πλάνο. Αυτό που συνέβαινε με τη περίπτωση του Γκαρσία ήταν κάτι το απαράδεκτο από τη πλευρά του κόσμου και δεν πρέπει να συμβαίνει σε καμία ομάδα. Αυτό που συνέβαινε ο κόσμος να βρίζει τον Δώνη ήταν λάθος».

Ρωτήθηκε για το αν υπάρχει και προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ: «Αν με φωνάξει ο ΠΑΟΚ φυσικά και θα πάω να μιλήσω, τώρα, πάντως, έχει προτεραιότητα ο Πλατανιάς. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, δεν έχει ανάγκη από εμένα, επειδή τώρα είναι στα πάνω του. Εγώ είμαι για τις ειδικές αποστολές. Δεν είναι μόνο να σε φωνάξουν για να αναλάβεις προπονητής. Είναι πολλά θέματα. Ήρθε ο Βρύζας πέρσι το καλοκαίρι είπαμε κάποια πράγματα γενικά αλλά μέχρι εκεί. Εγώ δεν πρόκειται να σηκώσω ποτέ τηλέφωνο και να πω παιδιά τι γίνεται».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&a...06&id=27690

--------------------

+Quote Post

11 Pages V  « < 9 10 11
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2013 - 04:26 AM