IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 82 83 84  
Reply to this topicStart new topic
> OFI Crete News, all posts here:
Amorgos
post Nov 5 2011, 06:00 PM
Post #1661

Club Owner

Group: Club Owner
From: Sydney
Member No.: 8

Is there some reason Sisic was going off at the Panionios fans when he scored both goals in OFI's 3-1 at Nea Smirni?

--------------------

GS.COM F1 Tipping Champion
2009
2010
2012
Go to the top of the page

+Quote Post
AEK-MTL
post Aug 21 2012, 09:15 PM
Post #1662

Player
**

Group: Players
Member No.: 23,606

Vassilis Koutsianikoulis signs for 3 years (official): http://www.ofifc.gr/news/view/koutsianikoulhs_gia_3_chronia

--------------------
AEK MIA ZOH!!!!!
ELLADA BOREIS, BOREIS NA PROKRITHEIS!!!!!

+Quote Post
Amorgos
post Jan 8 2013, 05:28 PM
Post #1663

Club Owner

Group: Club Owner
From: Sydney
Member No.: 8

Big lose for OFI

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Σίσιτς

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κατήγγειλε το συμβόλαιο του Μίρνες Σίσιτς στην ΕΠΟ, καταλογίζοντάς του "αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά". Νωρίτερα ο Σλοβένος είχε επιτεθεί με δήλωσή του στη διοίκηση της Κρητικής ομάδας.

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ προέβη στη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς με δική του υπαιτιότητα, για καταχρηστική, αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ζητεί της επικύρωσή της από το αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ", ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο επίσημος ΟΦΗ.

Λίγο νωρίτερα ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες απέχει από τις εκδηλώσεις του ΟΦΗ, είχε στείλει την ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ του Ηρακλείου: "Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα από την Ελλάδα και φυσικά ποτέ δεν μίλησα με το Λεβαδειακό. Οπως πληροφορήθηκα σήμερα κάνουν αναφορά στην Ελλάδα για συμφωνία μου με το Λεβαδειακό. Αυτό είναι ψέμα. Σχετικά με τον ΟΦΗ η ΠΑΕ μου οφείλει χρήματα από την περυσινή σεζόν, τα οποία δεν μου έχουν καταβληθεί. Και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψα μου δόθηκε η υπόσχεση ότι θα μου εξοφλήσουν την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπο μου όμως αυτό ποτέ δεν έγινε. Ο μόνος τρόπος να διασφαλίσω τα χρήματα μου είναι να καταθέσω προσφυγή. Δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι τσάμπα και να μην πληρώνομαι αυτά που δικαιούμαι. Προσωπικά στο διάστημα που είμαι στην ομάδα έχω δώσει το καλύτερο μου εαυτό για την διάκριση του ΟΦΗ. Η διοίκηση καλά θα κάνει να σταματήσει να λέει ψέματα σε βάρος μου. Να βγει και να πει την αλήθεια στο κόσμο, αντί να κάθεται να με απειλεί ότι θα προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου. Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΟΦΗ με έχει κουράσει ψυχολογικά".

Source

--------------------

GS.COM F1 Tipping Champion
2009
2010
2012

+Quote Post
Polonia13
post Mar 25 2013, 09:56 AM
Post #1664

Player
**

Group: Players
From: Poland
Member No.: 44,639

Strong wind by the OFI stadium

Reason for edit: [youtube]8pP8VDocKjA[/youtube]

+Quote Post
Attilio
post Mar 28 2013, 05:32 PM
Post #1665

Club Owner

Group: Club President
From: The Port of Piraeus
Member No.: 13

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΕΜΟ
Επεσε πυλώνας του «Γεντί Κουλέ»!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Ο αέρας «ξερίζωσε» έναν από τους πυλώνες του «Γεντί Κουλέ», το πρωί της Δευτέρας, στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί από το πρωί της Δευτέρας, πυλώνας φωτισμού που βρισκόταν έξω από την Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ» ξεκόλλησε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα, ευτυχώς δίχως να υπάρξει τραυματισμός.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί και στην περιοχή των Καμινίων όπου όπως ήταν λογικό, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση.

Ολοσχερώς καταστράφηκαν τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και η πρόσοψη ενός σπιτιού. Αστυνομία και πυροσβεστική βρίσκονται στην περιοχή.

sentragoal.gr

+Quote Post
Attilio
post Mar 28 2013, 08:34 PM
Post #1666

Club Owner

Group: Club President
From: The Port of Piraeus
Member No.: 13

ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 16:30
Οριστικά στο «Γεντί Κουλέ» με ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο (30/3), με διαφοροποίηση στην ώρα έναρξης του αγώνα, που ορίστηκε στις 16:30, αντί στις 17:15, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, δίνοντας προσωρινή άδεια λειτουργίας στην κρητική ΠΑΕ.

Οι παράγοντες του ΟΦΗ μπόρεσαν να πείσουν την Σούπερ Λιγκ, ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την χρησιμοποίηση του «Γεντί Κουλέ»., ενώ ο Μάνθος Πουλινάκης παρέδωσε και την έγγραφη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Η χρησιμοποίηση του «Γεντί Κουλέ» τέθηκε σε ανοικτή ψηφοφορία στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, και από όλες τις ομάδες μόνο ο ΠΑΣ Γιάννενα και η Ξάνθη ζήτησαν να γίνει το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα αντέδρασε έντονα, ζητώντας το παιχνίδι να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο, με αποτέλεσμα να τεθεί προς ψηφοφορία, όπου το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της χορήγησης άδειας λειτουργίας της Αθλητικής Εγκατάστασης-Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Θ. Βαρδινογιάννης" με αρ. πρωτ. 64/28.03.2013 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 16:30 (αντί για τις 17:15)».

Έργα μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε προσωρινή άδεια λειτουργίας για να χρησιμοποιεί το «Θ. Βαρδινογιάννης», που θα κλείσει για έργα ανακατασκευής μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν από τις αρμόδιες αρχές, θα αλλάξουν όλοι οι πυλώνες του γηπέδου, ενώ το συνεργείο των μηχανικών, διέκρινε πρόβλημα και σε ένα από τα στέγαστρα του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Από την άλλη δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τη στατικότητα των κερκίδων.

sentragoal.gr

+Quote Post

84 Pages V  « < 82 83 84
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2013 - 10:47 PM